Tom si Jerry. Vol. V

Tom si Jerry. Vol. V

Editura Litera mica
10,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Tom si Jerry. Vol. V

Volumul cuprinde titlurile: Lumini, motor, actiune! si Game over

Hollywood! Locul unde se nasc filmele şi magia! Locul unde gorilele se caţără pe zgârie-nori, unde mările se despart, unde vulcanii erup – dar numai dacă vrea regizorul. Unde orice, absolut orice se poate întâmpla. Un loc în care până şi un motan poate ajunge vedetă. O amuzantă poveste cu Tom în lumina reflectoarelor!

Tom vrea doar să petreacă o după-amiază linistită pe stadion, dar se trezeste, împreună cu Jerry, antrenat într-un meci de forbal cu cei mai duri fotbalisti europeni. Dar motanul rezistă eroic, iar finalul meciului îl găseste într-o ipostază neasteptată...

Însoteste-i pe cei doi prieteni în aventurile lor amuzante!

Cartea "Tom si Jerry. Vol. V" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Tom si Jerry. Vol. V prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tom si Jerry. Vol. V" este de 10.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iulie 2012
Pagini: 48
Format: 22,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Tom si Jerry. Vol. V

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON
Sexul explicat adolescentilor
Madueno Conchita
70.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tom si Jerry. Vol. V. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter