Tom si Jerry. Vol. IV

Tom si Jerry. Vol. IV

Editura Litera mica
10,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Tom si Jerry. Vol. IV

La muzeu. Marea parada

De cand este paznic la muzeu, Tom a reusit sa alunge toti soarecii si este atat de mandru incat tine evidenta zilelor fara rozatoare pe un panou cu placute stralucitoare de alama! Dar, intamplator, numarul zilelor fara soareci este acelasi cu numarul zilelor de vacanta ale lui Jerry. Dar acum Jerry s-a intors acasa, iar Tom are probleme serioase... Citeste povestea pentru a afla cine este adevaratul stapan ”La muzeu”.

O banda de hoti profita de faptul ca toata lumea participa la ”Marea Parada” pentru a sparge o banca. Hotii ascund banii in palnia unei tube, sperand sa scape amestecandu-se printre participantii la parada. Dar Tom inlocuieste tuba hotilor cu cea la care canta Jerry... iar talharii vor sa se razbune. Citeste povestea pentru a afla daca au reusit!

Insoteste-i pe cei doi prieteni in aventurile lor amuzante!

Cartea "Tom si Jerry. Vol. IV" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Tom si Jerry. Vol. IV prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tom si Jerry. Vol. IV" este de 10.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iulie 2012
Pagini: 48
Format: 22,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: tom si jerry

Pret Tom si Jerry. Vol. IV

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tom si Jerry. Vol. IV. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter