Tom si Jerry. Vol. III

Tom si Jerry. Vol. III

Editura Litera mica
10,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Tom si Jerry. Vol. III

Volumul contine: O zi la curse si Harababura

Casa e prea mica pentru o cursa adevarata. Asa ca Tom si Jerry se muta pe circuitul rezervat masinilor de curse, unde concureaza cu adevarati campioni si cu adversari incorecti. Cum se vor descurca cei doi prieteni la volanul unei masini? Citeste cronica amuzanta a unei curse legendare si vei afla!

Jerry se muta intr-o casa moderna, complet automatizata. Bucatarie automata, sufragerie automata, usa automata, ferestre automate... Doar pisica nu e automata si continua sa nu-i dea pace simpaticului soricel. Norocul lui Jerry este ca stie sa manuiasca telecomanda!

Insoteste-i pe cei doi prieteni in aventurile lor amuzante!

Cartea "Tom si Jerry. Vol. III" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. Se poate cumpara cartea Tom si Jerry. Vol. III prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tom si Jerry. Vol. III" este de 10.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
Pagini: 48
Format: 22,5 x 23,5
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: tom si jerry

Pret Tom si Jerry. Vol. III

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tom si Jerry. Vol. III. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter