Tom si Jerry. Vol. II

Tom si Jerry. Vol. II

Editura Litera mica
10,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Tom si Jerry. Vol. II

Atentie, piratii! si Marea aventura la circ

Jerry se hotaraste sa il duca pe Tufy la circ. Dar soriceii nu au voie in arena! Iar Tom face tot posibilul sa se asigure ca nu se gaseste urma de rozator sub cupola circului, fugarindu-i pe cei doi soricei, in timp ce un om malefic doreste sa puna saboteze spectacolul. Afla din cel de al doilea volum al colectiei cum se sfarseste Marea aventura la circ.

Cartea "Tom si Jerry. Vol. II" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. Se poate cumpara cartea Tom si Jerry. Vol. II prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tom si Jerry. Vol. II" este de 10.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 9786066008761
Pagini: 48
Format: 22,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: tom si jerry

Pret Tom si Jerry. Vol. II

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tom si Jerry. Vol. II. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter