Tom si Jerry. Vol I

Tom si Jerry. Vol I

Editura Litera mica
10,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Tom si Jerry. Vol I

Acest volum contine povestile Nopti fierbinti in Sahara. Orient Express

In povestea “Nopti fierbinti in Sahara", Tom s-a inrolat in Legiunea Straina, dar armata nu pare sa fie pe placul motanului cel lenes. Mai ales ca are un comandant de-a dreptul crud. Noroc cu Jerry, care sare in ajutorul motanului. Dar va accepta Tom ajutorul unui soricel?

In cea de a doua poveste a cartii, îl gasim pe Tom in celebrul tren Orient Express, incercand, alaturi de Jerry, sa descopere secretele unor pasageri cel putin dubiosi, care par a fi nici mai mult, nici mai putin decat spioni!

Insoteste-i pe cei doi prieteni in aventurile lor amuzante!

Cartea "Tom si Jerry. Vol I" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Tom si Jerry. Vol I prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tom si Jerry. Vol I" este de 10.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-606-600-875-4
Pagini: 48
Format: 22,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: tom si jerry

Pret Tom si Jerry. Vol I

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tom si Jerry. Vol I. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter