Toby si hotul care a furat luna

Toby si hotul care a furat luna

Editura Minerva
17,91 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

An aparitie:2008; Numar de pagini:448 pagini; ISBN: 978-973-21-0898-7

Recenzie Toby si hotul care a furat luna

Innebunit de groaza, Toby fugea disperat de-a lungul unui drum plin de pietre si de gropi. In urma lui, mai-mai sa-l ajunga, tropaiau – gafaind si pufaind ca niste locomotive cu abur – nu mai putin de doua sute de colosi inspaimantatori, numai carne, muschi si grasime: 200 de campioni de sumo, ii stiti voi, luptatorii aia japonezi grasi si enormi de categoria „Elefant“, care cantaresc cel putin 250 kilograme bucata...

... Va imaginati scena? 200 de namile turbate, cu burtile duduind ca niste buldozere, tropaind ca iesiti din minti, cu bratele intinse, gata-gata sa-si prinda prada si s-o sfasie in bucati sau s-o prefaca in carne tocata sub talpile lor batatorite. Si in fata lor, cu fruntea scaldata in transpiratie, un baiat de 12 ani alergand cu sufletul la gura, incercand din rasputeri sa le scape din gheare.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Toby si hotul care a furat luna", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Literatura, Carti cadou / Cadouri pentru copii, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Alexandru Andy Kessler si a fost publicata de editura Minerva. Se poate cumpara cartea Toby si hotul care a furat luna prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Toby si hotul care a furat luna" este de 17.91 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Toby si hotul care a furat luna

Produse similare si recomandari

Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Roman Kalbris
Hector Malot
9.92 RON
Nuntile necesare
Dumitru Tepeneag
9.90 RON
Pantalonii calatori
Ann Brashares
24.99 RON
Cineva cu care sa fugi de acasa
Grossman David
10.00 RON
Beatriz si corpurile ceresti
Extebarria Lucia
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Toby si hotul care a furat luna. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Alexandru Andy Kessler

Deocamdata in afara de "Toby si hotul care a furat luna", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Alexandru Andy Kessler.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter