Toate panzele sus! - Volumul I (BPT)

Toate panzele sus! - Volumul I (BPT)

Editura Art
13,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Biblioteca pentru toti
Volumul 1 din seria Toate panzele sus

Recenzie Toate panzele sus! - Volumul I (BPT)

Cat timp exista tinuturi necunoscute, oameni inca neintalniti, experiente inca neduse pana la capat, multe lucruri sunt posibile, si depinde de om ce anume sa aleaga in fiecare situatie. Radu Tudoran insusi a calatorit pe marile si fluviile globului pamantesc, a fost fascinat de lumea diversa, pestrita a porturilor, de neprevazutul din caracterul firilor alunecoase, nestatornice, dar a fost si increzator ca in orice mediu social pot sa existe, pur si simplu, oameni morali: nobili in porniri, altruisti incurabili, generosi dezinteresati si fiinte drepte cu semenii lor, in pofida tuturor greutatilor si obstacolelor intalnite in cale. Nu aventura superficiala si egoista il preocupa pe Radu Tudoran, ci sensul moral pe care-l aduce cu ea calatoria plina de neasteptat, cea receptata de altii, ulterior, ca o aventura. Pentru el, viata este taramul intamplarilor, care-si developeaza talcul lor, iar romancierul nu trebuie decat sa faca verosimila inlantuirea evenimentelor. Acest idealism moral este recognoscibil in toata opera „fratelui lui Geo Bogza“, Radu Tudoran.

Toate panzele sus! este, in literatura romana si in extensiile sale cinematografice, o poveste estetic izbutita despre sublimitatea si simplitatea prieteniei: virtute pe cat de rara, pe atat de necesara, oricand, oriunde si pentru oricine"pluteste" pe"marea" propriului destin. - Vasile Morar

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Toate panzele sus! - Volumul I (BPT)", publicata in 2 categorii, Beletristica / Beletristica, Beletristica / Literatura scolara, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Radu Tudoran si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Toate panzele sus! - Volumul I (BPT) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Toate panzele sus! - Volumul I (BPT)" este de 13.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 973-124-414-3
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: biblioteca pentru toti

Pret Toate panzele sus! - Volumul I (BPT)

Produse similare si recomandari

Zahei orbul - BPT
Vasile Voiculescu
13.90 RON
Un port la rasarit (BPT)
Radu Tudoran
13.90 RON
Trei dinti din fata - BPT
Marin Sorescu
13.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Toate panzele sus! - Volumul I (BPT). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Radu Tudoran

Radu Tudoran a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Anotimpuri (BPT), Fiul risipitor, Orasul cu fete sarace (BPT), Toate panzele sus ! Volumul II (BPT), Un port la rasarit (BPT), Colectia Toate panzele sus! (2 vol), Un port la rasarit, dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Toate panzele sus

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter