Titanic - carte 3D

Titanic - carte 3D

Editura Teora
49,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Titanic - carte 3D

Contine o macheta impresionanta a celebrului Transatlantic!

Cartea "Titanic - carte 3D" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti tridimensionale si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Brian Sanders, Martin Jenkins, si a fost publicata de editura Teora. Se poate cumpara cartea Titanic - carte 3D prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Titanic - carte 3D" este de 49 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Pagini: 32 color
Format: 32,7 x 27 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Titanic - carte 3D

Produse similare si recomandari

Aladdin - 3D
16.11 RON
Pradatorii - carte 3D
Lucio Santoro, Meera Santoro
79.90 RON
Castelul groazei
63.00 RON
Castel medieval, carte 3D
Ben Hubbard
39.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Titanic - carte 3D. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Brian Sanders

Deocamdata in afara de "Titanic - carte 3D", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Brian Sanders.

Martin Jenkins

Deocamdata in afara de "Titanic - carte 3D", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Martin Jenkins.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter