Timtim-Timy asteapta sarbatorile de primavara

Timtim-Timy asteapta sarbatorile de primavara

Editura Paralela45
10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: FOARTE BINE!

Recenzie Timtim-Timy asteapta sarbatorile de primavara

Timtim-Timy asteapta Sarbatorile de primavara continua colectia de caiete FOARTE BINE CU TIMTIM-TIMY, conceputa de Editura Paralela 45 pentru a incuraja aptitudinile de invatare ale copiilor anteprescolari si prescolari, a le stimula gandirea si limbajul si a le dezvolta creativitatea.
Cartea reprezinta o antologie de povestiri, poezii, legende, ghicitori, dramatizari in versuri si colinde selectate in functie de valoarea lor educationala, tinându-se cont de particularitatile psihopedagogice ale copiilor de 3-6/7 ani, dar si o sursa educationala pentru activitatile de invatare specifice.

Proiectul educational international TIMTIM-TIMY raspunde nevoii de a organiza in cadrul educatiei timpurii activitati educationale cu accent pe formarea de competente, aptitudini si valori transversale si transferabile, utile pentru dezvoltarea lor personala si sociala, dar si pe apropierea lor de o adevarata cultura a invatarii, prin dezvoltarea simtului gestiunii propriei invatari, al responsabilitatii si a unei atitudini active.” (Viorica Preda, inspector general MECTS)

Cartea "Timtim-Timy asteapta sarbatorile de primavara" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de coord. Gabriela Berbeceanu, coord. Smaranda Cioflica, si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Timtim-Timy asteapta sarbatorile de primavara prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Timtim-Timy asteapta sarbatorile de primavara" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-47-1384-4
Pagini: 40
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Timtim-Timy asteapta sarbatorile de primavara

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Culorile
16.99 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON
Sexul explicat adolescentilor
Madueno Conchita
70.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Timtim-Timy asteapta sarbatorile de primavara. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

coord. Gabriela Berbeceanu

Pe langa "Timtim-Timy asteapta sarbatorile de primavara", autorul coord. Gabriela Berbeceanu a publicat si Timtim - Timy asteapta sarbatorile de iarna.

coord. Smaranda Cioflica

Deocamdata in afara de "Timtim-Timy asteapta sarbatorile de primavara", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului coord. Smaranda Cioflica.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter