Timpul. Spatiul : Activitati pentru copiii de la 3 la 4 ani

Timpul. Spatiul : Activitati pentru copiii de la 3 la 4 ani

9,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Scoala celor sapte pitici
Seria: Activitati pentru copiii de la 3 la 4 ani

Recenzie Timpul. Spatiul : Activitati pentru copiii de la 3 la 4 ani

  • Colectia Scoala celor sapte pitici ofera un program complex de activitati destinate dezvoltarii copilului din primele luni de viata pana la intrarea in scoala.
  • Scopul principal al acestui program este acordarea unui suport specializat parintilor, educatorilor si altor persoane implicate in educarea si instruirea copilului.
  • Cartile din colectie corespund programei si standardelor de instruire moderne, acoperind toate cunostintele impuse prin curriculumul pentru educatia timpurie.
  • Activitatile si sarcinile, precum si plansele color cu jocuri din fiecare carte va vor ajuta sa pregatiti copilul in toate domeniile instruirii presolare, astfel incat el sa nu aiba dificultati atunci cand va deveni elev.
  • Colectia include peste 60 de titluri - in serii de cate 9-10 carti, pe tematici diferite, pentru fiecare categorie de varsta. utilizarea lor succesiva, pe parcursul a sapte ani, asigura formarea unor capacitati si aptitudini specifice varstei prescolare.
  • Cei sapte ani ai copilului reprezinta, in viziunea noastra, cele sapte culori ale curcubeului, ei sapte pitici din poveste, personaje care vor fi calauze ale copilului in lumea minunata a cunoasterii.
  • Fiecare an de studiu in Scoala celor sapte pitici are o culoare proprie si teme variate, cu grade diferite de complexitate, astfel incat va va fi usor sa alegeti cartile si jocurile ce corespund nivelului de pregatire al copilului dumneavoastra.
  • Aceasta metoda de instruire este accesibila tuturor. Speram ca veti aprecia atractivitatea si eficienta ei, iar copilul ii va placea se invete la scoala noastra.
Cartea "Timpul. Spatiul" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Jocuri si exercitii educationale si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Timpul. Spatiul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Timpul. Spatiul" este de 9.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: ianuarie 2012
ISBN: 978-606-600-463-3
Pagini: 16
Format: 21,5 x 29 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Timpul. Spatiul : Activitati pentru copiii de la 3 la 4 ani

Produse similare si recomandari

Jocuri Si Matematica (vol.III)
Gheorghe Paun
7.30 RON
Invata sa desenezi - lucruri minunate
Kate Ashforth, Paul Konye
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Timpul. Spatiul : Activitati pentru copiii de la 3 la 4 ani. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Activitati pentru copiii de la 3 la 4 ani

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter