Timpul dezarticulat (Hardcover)

Timpul dezarticulat (Hardcover)

Editura Nemira
Editia: 3
45,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Nautilus SF

Recenzie Timpul dezarticulat (Hardcover)

Cunoscutul roman al lui Philip K. Dick pune în lumină abisul dintre reprezentarea noastră asupra universului si universul în sine. Este anul 1998, dar Ragle Gumm se crede în 1959. Are impresia că a luptat în al Doilea Război Mondial si că trăieste linistit într-o comunitate mică. Însă, după ce trece prin halucinaţii tulburătoare, începe să bănuiască altceva. Suspiciunile declansează o aventură la sfârsitul căreia va descoperi că el însusi este centrul unei lumi dezarticulate.

Cartea "Timpul dezarticulat (Hardcover)" a fost publicata in categoria SF / Alti autori si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Philip K. Dick si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Timpul dezarticulat (Hardcover) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Timpul dezarticulat (Hardcover)" este de 45.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2012
ISBN: 978-606-579-315-6
Pagini: 263
Format: 15 x 22,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Timpul dezarticulat (Hardcover)

Produse similare si recomandari

PRAXIS
Walter Jon Williams
49.90 RON
Mantia inselaciunii
James Luceno
30.00 RON
Cucerirea printesei Leia
Dave Wolverton
30.00 RON
Intalnire in pleiade
Peter Moon
28.00 RON
Orasele caracatitelor
Dan Apostol
9.90 RON
La rascruce (seria razboiul clonelor)
Matthew Stover
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Timpul dezarticulat (Hardcover). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Philip K. Dick

Philip K. Dick a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Cele trei stigmate ale lui Palmer Eldrich, Clanurile de pe Alpha, Furnica electrica, Jucatorii de pe Titan, Omul din castelul inalt, Substanta M, Timpul dezarticulat, Ubik, Ubik (Hardcover).

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter