Timp al inimii. Corespondenta

Timp al inimii. Corespondenta

Editura Art
29,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Timp al inimii. Corespondenta

Poetul suprarealist Paul Celan s-a îndrăgostit foarte tare de mine", le scrie Ingeborg Bachmann părinţilor ei, pe 20 mai 1948. Camera ei este „un câmp de maci": „adoră să mă copleşească cu aceste flori". Trei zile mai târziu, Celan îi dedică poezia In Ägypten, o poezie de dragoste care inaugurează această corespondenţă electrică şi contorsionată. Relaţia dintre Ingeborg Bachmann şi Paul Celan este, probabil, cea mai dramatică şi mai complicată poveste de dragoste din istoria Germaniei postbelice. În corespondenţa editată aici - care cuprinde şi schimbul de scrisori dintre Paul Celan şi Max Frisch, precum şi cel dintre Ingeborg Bachmann şi Gisèle Celan-Lestrange -, se văd clar amploarea pe care o ia relaţia dintre cei doi poeţi legendari, precum şi intensitatea unei legături exemplare, încărcată de afinităţi, chemări poetice, atracţie erotică, abandon, vină şi suferinţă.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Timp al inimii. Corespondenta", publicata in 2 categorii, Beletristica / Corespondenta, Beletristica / Literatura universala, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Paul Celan, Ingeborg Bachmann, si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Timp al inimii. Corespondenta prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Timp al inimii. Corespondenta" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-973-124-486-0
Pagini: 392
Format: 13x20 cm
Limba: ro

Pret Timp al inimii. Corespondenta

Produse similare si recomandari

Scrisori rupte
Rabindranath Tagore
34.00 RON
Corespondenta 1946-1959
Albert Camus, Rene Char
32.99 RON
Scrisorile divinei marchize
Rabutin Chantal
9.90 RON
Rapsodia epistolara. Volumul II
Anton Golopentia
50.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Timp al inimii. Corespondenta. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Paul Celan

Deocamdata in afara de "Timp al inimii. Corespondenta", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Paul Celan.

Ingeborg Bachmann

Pe langa "Timp al inimii. Corespondenta", autorul Ingeborg Bachmann a publicat si Malina.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter