Tigara. Povestea unei seducatoare

Tigara. Povestea unei seducatoare

Editura Nemira
45,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Diverse

Recenzie Tigara. Povestea unei seducatoare

Obiect nelipsit din societatea modernă, pentru unii izvor de bucurie, pentru altii motiv de neliniste, tigara a aprins incendii si dispute. Sursă de inspiratie si de scandal, întruchipare a fructului oprit sau tentatie pentru amatorii de plăceri, tigara este înconjurată de o mitologie fascinantă si are o istorie cuceritoare.

Rod al unei cercetări riguroase ce a apelat la literatură, pictură, cinematografie si arta publicitară, precum si la mărturii orale inedite, acest volum este primul studiu antrologic despre tigară.

Evolutia reprezentărilor pe care le-a avut de-a lungul timpului este martora unei deveniri extrem de interesante. Odinioară emblemă a femeii fatale si a dandyului, acum tigara este aproape să devină un tabu în public. Si astfel seductia continuă.

Cartea "Tigara. Povestea unei seducatoare" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Didier Nourisson si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Tigara. Povestea unei seducatoare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tigara. Povestea unei seducatoare" este de 45.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-606-579-377-4
Pagini: 272
Format: 16,5 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Tigara. Povestea unei seducatoare

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tigara. Povestea unei seducatoare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Didier Nourisson

Deocamdata in afara de "Tigara. Povestea unei seducatoare", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Didier Nourisson.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter