Tezaur istoric si vinicol la Pietroasa

Tezaur istoric si vinicol la Pietroasa

12,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Tezaur istoric si vinicol la Pietroasa

Dumnezeu a nemurit Pietroasa de două ori: odată pentru istoria sa si încă o dată pentru vinurile sale. Cercetările privind istoria si practicarea viticulturii la Pietroasa au fost încununate, într-un moment istoric (istoric la propriu si la figurat) de descoperirea obiectelor ce aveau să intre si ele pe poarta din fată a istoriei.

Am trăit trei decenii în apropierea cărtii lui Odobescu (una din cele zece editii de lux), am prezentat-o miilor de vizitatori.

Prezentarea de fată a istoriei tezaurului nu se vrea a fi una stiintifică; este aceea de care au beneficiat vizitatorii de care aminteam si cărora, la vremea respectivă, nu le-am putut oferi, spre aducere-aminte, un pliant, o brosură, cu atât mai putin o carte, desi mă emotiona admiratia reală cu care plecau.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Tezaur istoric si vinicol la Pietroasa", publicata in 2 categorii, Istorie / Diverse, Agricultura / Viticultura, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Maria Ivascu si a fost publicata de editura Cetatea de Scaun. Se poate cumpara cartea Tezaur istoric si vinicol la Pietroasa prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tezaur istoric si vinicol la Pietroasa" este de 12 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-8966-43-7
Pagini: 110
Format: 14,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: tezaur istoric

Pret Tezaur istoric si vinicol la Pietroasa

Produse similare si recomandari

Istoria corpului
Alain Corbin, Jean-Jeacques Courtine, Georges Vigarello
119.00 RON
America : Descoperire, Colonizare
Corneliu Nicolescu
25.00 RON
USLA in stare de hipnoza
Marian Romanescu
35.00 RON
Istoria anarhismului
Jean Preposiet
34.90 RON
Dacia in autorii clasici
G. Popa-Lisseanu
15.26 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tezaur istoric si vinicol la Pietroasa. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Maria Ivascu

Pe langa "Tezaur istoric si vinicol la Pietroasa", autorul Maria Ivascu a publicat si Flori comestibile. Sanatate si culoare.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter