Teste pentru olimpiade si concursuri scolare (matematica si romana). Clasa a IV-a

Teste pentru olimpiade si concursuri scolare (matematica si romana). Clasa a IV-a

Editura Carminis
7,20 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

format 14,5 X 20,5 cm; monocromie; 88 p.

Recenzie Teste pentru olimpiade si concursuri scolare (matematica si romana). Clasa a IV-a

Acest indrumator este un instrument de lucru care se adreseaza deopotriva elevilor, profesorilor si parintilor, deci celor care iau parte activa la succesul procesului instructiv-educativ de evaluare a competentelor dobandite in ciclul primar la obiectele Limba si literatura romana si Matematica.

Prezenta colectie de exercitii faciliteaza cunoasterea temeinica a informatiilor la aceste obiecte de studiu.

Dorinta autorilor este de a veni in sprijinul elevilor pentru pregatirea la clasa si, in special, pentru performanta scolara si olimpiade.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Teste pentru olimpiade si concursuri scolare (matematica si romana). Clasa a IV-a", publicata in 2 categorii, Suport scolar / Auxiliare cls. a IV-a, Suport scolar / Matematica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Iuliana Dulica, Eugen Barsan, Camelia Dragusin, aurelia Profeanu, si a fost publicata de editura Carminis. Se poate cumpara cartea Teste pentru olimpiade si concursuri scolare (matematica si romana). Clasa a IV-a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Teste pentru olimpiade si concursuri scolare (matematica si romana). Clasa a IV-a" este de 7.2 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Teste pentru olimpiade si concursuri scolare (matematica si romana). Clasa a IV-a

Produse similare si recomandari

Caiet de limba si literatura romana. Clasa a IV - a
Ioan Sas, Maria-Lia Sas, Rodica Halmu, Adela Lazar
9.90 RON
Cum sa ne hranim sanatos. Clasa a IV - a
Lygia Alexandrescu
9.00 RON
Istorie clasa a IV-a. Caietul elevului
Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila
8.91 RON
Limba Franceza - Caietul elevului - cls. a IV-a
Anca Badita, Victorita Iliescu
6.00 RON
Stiintele naturii. Caiet de lucru
Cristina Iordache, Maria Ionescu
12.00 RON
Ştiu să lucrez la... Educaţie civică clasa a IV-a. Fişe
Stefan Pacearca, Roxana Gavrila
4.49 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Teste pentru olimpiade si concursuri scolare (matematica si romana). Clasa a IV-a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Iuliana Dulica

Deocamdata in afara de "Teste pentru olimpiade si concursuri scolare (matematica si romana). Clasa a IV-a", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Iuliana Dulica.

Eugen Barsan

Deocamdata in afara de "Teste pentru olimpiade si concursuri scolare (matematica si romana). Clasa a IV-a", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Eugen Barsan.

Camelia Dragusin

Deocamdata in afara de "Teste pentru olimpiade si concursuri scolare (matematica si romana). Clasa a IV-a", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Camelia Dragusin.

aurelia Profeanu

Pe langa "Teste pentru olimpiade si concursuri scolare (matematica si romana). Clasa a IV-a", autorul aurelia Profeanu a publicat si Deutsch mit Freude.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter