Teste grila pentru admiterea in magistratura : Editia a V-a, revazuta si adaugita

Teste grila pentru admiterea in magistratura : Editia a V-a, revazuta si adaugita

Editia: 5
45,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Colectia Examene

Recenzie Teste grila pentru admiterea in magistratura : Editia a V-a, revazuta si adaugita

Editia a V-a, aparuta conform Noului Cod civil, vine în sprijinul miilor de candidaţi ce se înscriu anual pentru examenul de admitere în magistratură, oferindu-le posibilitatea de a îşi verifica cunoştinţele înaintea acestui examen prin parcurgerea unor teste grilă create pe fiecare materie în parte - drept civil, drept procesual civil, drept penal, drept procesual penal - după modelul subiectelor date în anii anteriori.

Cartea Teste grila pentru admiterea in magistratura conţine aproximativ 1300 de grile, unele dintre răspunsuri fiind însoţite de explicaţii suplimentare, trimiteri la deciziile ICCJ pronunţate în recursurile în interesul legii promovate, precum şi textele de lege relevante în vigoare.

În conceperea testelor s-a urmărit surprinderea celor mai dificile şi subtile aspecte ale instituţiilor juridice conţinute de materiile solicitate la examenul de admitere în magistratură, verificarea raţionamentului logico-juridic şi atenţiei acordate de către cititor textului de lege, a cunoştinţelor deopotrivă teoretice şi practice.

Lucrarea Teste grila pentru admiterea in magistratura este utilă nu numai candidaţilor la intrarea în Institutul Naţional al Magistraturii, ci şi studenţilor ce urmează să susţină examenul de absolvire a facultăţii, viitorilor avocaţi pentru examenul de intrare în barou, cât şi avocaţilor stagiari în vederea pregătirii examenului de definitivare în profesie.

La elaborarea lucrării s-a avut în vedere doctrina şi legislaţia publicate până la data de 10 ianuarie 2012. Iar subiectele sunt reproduse astfel cum au fost concepute de către Ministerul Justiţiei - Direcţia Generală de Organizare, Resurse Umane şi Relaţia cu Ministerul Public, Institutul Naţional al Magistraturii pentru concursurile de admitere în magistratură desfăşurate în mai 1999, august 1999, ianuarie şi august 2000.

Cartea "Teste grila pentru admiterea in magistratura" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mihaela CIOBANU si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Teste grila pentru admiterea in magistratura prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Teste grila pentru admiterea in magistratura" este de 45 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2012
ISBN: 978-973-127-743-1
Pagini: 358
Format: 14,5 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Teste grila pentru admiterea in magistratura : Editia a V-a, revazuta si adaugita

Produse similare si recomandari

Dreptul la un proces echitabil
Radu Chirita
40.00 RON
Dictionar juridic englez-roman
Dan Dumitrescu
30.00 RON
Aplicarea impozitului pe profit
Maria Badoi
32.90 RON
Stiinta administratiei
Corneliu Manda, Cezar C. Manda
40.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Teste grila pentru admiterea in magistratura : Editia a V-a, revazuta si adaugita. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mihaela CIOBANU

Mihaela CIOBANU a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Teste grila pentru admiterea in magistratura : Editia a III-a, revazuta si adaugita, Teste grila pentru admiterea in magistratura : Editia a II-a, revazuta si adaugita, Teste grila pentru admiterea in magistratura : Editia a IV-a, revazuta si adaugita.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter