Teste grila. Editia a II-a, revazuta si adaugita : Pentru admiterea in magistratura, avocatura si notariat

Teste grila. Editia a II-a, revazuta si adaugita : Pentru admiterea in magistratura, avocatura si notariat

39,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Examene

Recenzie Teste grila. Editia a II-a, revazuta si adaugita : Pentru admiterea in magistratura, avocatura si notariat

Testele grila constituie o modalitate sigura de intelegere si insusire a cunostintelor juridice, un instrument de lucru necesar pentru dezvoltarea rationamentelor logico-juridice specifice solutionarii unor probleme teoretice si practice de drept civil.

Lucrarea cuprinde peste 1.500 de teste grila si se adreseaza, cu precadere, tuturor celor care doresc sa acceada intr-o profesie juridica – magistrat, avocat, notar; celor care sustin examene de definitivat sau promovare in profesie; si studentilor care urmeaza sa sustina examenul de licenta sau pentru alte examene unde chestionarele de tip grila sunt parte a procedurii de testare sau verificare a cunostintelor dobandite.

Avand in vedere bibliografia pentru examenele de admitere in profesie, testele grila privitoare la aplicarea legii civile, raportul juridic civil si teoria actului juridic civil sunt elaborate potrivit dispozitiilor Noului Cod civil.

Cartea "Teste grila. Editia a II-a, revazuta si adaugita" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Veronica Stoica, Laurentiu Dragu, Cornel Falcusan, si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Teste grila. Editia a II-a, revazuta si adaugita prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Teste grila. Editia a II-a, revazuta si adaugita" este de 39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-973-127-859-9
Pagini: 330
Format: 14,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: avocatura , magistratura , notariat , teste grila

Pret Teste grila. Editia a II-a, revazuta si adaugita : Pentru admiterea in magistratura, avocatura si notariat

Produse similare si recomandari

Dreptul profesiilor juridice
Florin Ciutacu
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Teste grila. Editia a II-a, revazuta si adaugita : Pentru admiterea in magistratura, avocatura si notariat. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Veronica Stoica

Deocamdata in afara de "Teste grila. Editia a II-a, revazuta si adaugita : Pentru admiterea in magistratura, avocatura si notariat", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Veronica Stoica.

Laurentiu Dragu

Laurentiu Dragu a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Mostenirea legala. In Noul Cod Civil, Drept civil. Contracte speciale. Dreptul la mostenire : Editia a II-a revazuta si adaugita, Teste grila pentru admiterea in magistratura, avocatura si notariat, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Cornel Falcusan

Pe langa "Teste grila. Editia a II-a, revazuta si adaugita : Pentru admiterea in magistratura, avocatura si notariat", autorul Cornel Falcusan a publicat si Teste grila pentru admiterea in magistratura, avocatura si notariat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter