Teste grila. Drept penal si procedura penala : Editia a III-a, revazuta si adaugita

Teste grila. Drept penal si procedura penala : Editia a III-a, revazuta si adaugita

60,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Examene

Recenzie Teste grila. Drept penal si procedura penala : Editia a III-a, revazuta si adaugita

Lucrarea Teste grila. Drept penal si procedura penala cuprinde peste 1.200 de grile elaborate de autor din materiile drept penal (partea generala si partea speciala) si procedura penala, integrand ultimele modificari aduse Codului penal prin Legea nr. 27/2012 in materia prescriptiei si prin Legea nr. 67/2012 privind confiscarea extinsa sau Codului de procedura penala prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 121/2011 in materia judecatii in cazul recunoasterii vinovatiei, precum si prin Legea nr. 28/2012 privind valorificarea bunurilor mobile sechestrate.

Cea de-a treia editie este imbogatita cu peste 150 de grile, dar si cu noi explicatii utile la raspunsurile grilelor, cu scopul de a deprinde mai usor mecanismul rezolvarii acestora.

Avand in vedere apropiata intrare in vigoare a noilor coduri, autorul, membru al Comisiilor de elaborare a Proiectelor Noului Cod penal si Noului Cod de procedura penala, propune si peste 200 de grile din materia acestora.

Cartea Teste grila. Drept penal si procedura penala acopera intreaga tematica solicitata la examenele de licenta, admitere la Institutul National al Magistraturii, in magistratura sau avocatura, promovare in functii de executie a magistratilor, la examenul de capacitate al magistratilor stagiari, respectiv definitivat al avocatilor stagiari.

Dificultatea sporita a grilelor propuse, numarul acestora, dar si continutul astfel conceput incat sa acopere structura actualelor examene in domeniul juridic recomanda cartea ca pe unul dintre cele mai utile si performante instrumente in verificarea si evaluarea rapida, dar temeinica a cunostintelor in domeniul penal si procesual penal.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Teste grila. Drept penal si procedura penala", publicata in 2 categorii, Drept si legislatie / Drept procesual penal, Drept si legislatie / Drept penal, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Mihail Udroiu si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Teste grila. Drept penal si procedura penala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Teste grila. Drept penal si procedura penala" este de 60 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iulie 2012
ISBN: 978-973-127-852-0
Pagini: 400
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: drept penal , procedura penala , teste grila

Pret Teste grila. Drept penal si procedura penala : Editia a III-a, revazuta si adaugita

Produse similare si recomandari

Drept penal roman. Partea generala
Cristian Mitrache, Constantin Mitrache
60.00 RON
Tratat de drept penal. Partea speciala
Diaconescu Gheorghe, Duvac Constantin
169.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Teste grila. Drept penal si procedura penala : Editia a III-a, revazuta si adaugita. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mihail Udroiu

Mihail Udroiu a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Conventia europeana a drepturilor omului si dreptul procesual penal roman, Dictionar de drept penal si de procedura penala, Protectia europeana a drepturilor omului si procesul penal roman : Tratat, Tehnici speciale de investigare in justitia penala, Drept penal. Partea generala : Conform Noului Cod Penal, Drept penal. Partea generala, Drept penal. Partea generala. Partea speciala. Editia 3, Teste grila. Drept penal si procedura penala, Teste grila. Drept penal si procedura penala : Editia a II-a, revazuta si adaugita, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter