Teste de istorie pentru admiterea la Academia de Politie si SNSPA

Teste de istorie pentru admiterea la Academia de Politie si SNSPA

Editura Humanitas
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN:9789735023652, 152 pag, an aparitie 2009

Recenzie Teste de istorie pentru admiterea la Academia de Politie si SNSPA

Cele 40 de teste de evaluare din aceasta culegere sunt minutios intocmite de autoare, care a avut in vedere toate cele sapte manuale de Istorie a romanilor din bibliografia examenului de admitere la Academia de Politie si la SNSPA. Practic, informatia istorica este in totalitate verificata prin intermediul acestor teste, iar legaturile cauzale dintre evenimentele istorice sunt surprinse in fiecare test.

De asemenea, testele sunt in deplina concordanta cu temele din programa si cu modelele de subiecte propuse in ultimii ani la examenul de admitere pentru Academia de Politie si SNSPA.

Lucrarea contine raspunsurile si baremele de notare, tocmai pentru a veni in sprijinul candidatului ca un instrument de autoevaluare a pregatirii pentru examen.

Rezolvarea integrala a testelor din aceasta culegere este premisa reusitei la examen.
 

Cartea "Teste de istorie pentru admiterea la Academia de Politie si SNSPA" a fost publicata in categoria Suport scolar / Admitere invatamant superior si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Mihaela Olteanu si a fost publicata de editura Humanitas. Se poate cumpara cartea Teste de istorie pentru admiterea la Academia de Politie si SNSPA prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Teste de istorie pentru admiterea la Academia de Politie si SNSPA" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: admitere , istorie , teste

Pret Teste de istorie pentru admiterea la Academia de Politie si SNSPA

Produse similare si recomandari

Teste grila pentru admiterea in magistratura, avocatura si notariat
Veronica Stoica, Laurentiu Dragu, Cornel Falcusan
29.00 RON
Teste Istorie
Anemari-Monica Negru, Ana-Laura Buliga
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Teste de istorie pentru admiterea la Academia de Politie si SNSPA. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mihaela Olteanu

Deocamdata in afara de "Teste de istorie pentru admiterea la Academia de Politie si SNSPA", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mihaela Olteanu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter