Testati-va inteligenta!

Testati-va inteligenta!

Editura Sanda
23,98 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Testati-va inteligenta!

Cartea propune o serie de probleme pentru testarea inteligentei.

  • Cat face o jumatate impartit la o jumatate?
  • Scrieti numarul 28 folosind cinci cifre de doi.
  • Un barbat are doi copii, dintre care unul este baiat. Care sunt sansele ca al doilea copil sa fie fata?
Cartea "Testati-va inteligenta!" a fost publicata in categoria Cunoastere, autoevaluare / Cunoastere, autoevaluare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Dan Dumitrescu si a fost publicata de editura Sanda. Se poate cumpara cartea Testati-va inteligenta! prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Testati-va inteligenta!" este de 23.98 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-92679-9-8
Pagini: 160
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Testati-va inteligenta!

Produse similare si recomandari

Factorul IMPULS
Nick Tasler
30.01 27.01 RON
Curajul de a reusi
Ruben Gonzalez
35.00 RON
Limbajul trupului
Tonya Reiman
25.00 22.50 RON
Chiar si vulturii au nevoie de un imbold
Davis McNally
25.00 20.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Testati-va inteligenta!. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Dan Dumitrescu

Dan Dumitrescu a publicat inca 37 carti prezente in libraria noastra, Bancuri, barfe, susanele!, Bridge... Nimic mai simplu!, Destine tragice, Dictionar analogic si de sinonime al limbii romane, Dictionar comercial roman-francez-englez, Dictionar de antonime ale limbii engleze, Dictionar de dificultati si greseli ale limbii romane, Dictionar de sinonime ale limbii franceze, Dictionar economic englez-roman, Dictionar economic francez-roman, Dictionar economic roman-englez, Dictionar economic roman-francez, Dictionar juridic englez-roman, Dictionar juridic roman-englez, Dictionar roman-francez de marketing, Fiti inteligent!, Ganditi, va rog! : Jocuri distractive, teste, amuzamente matematice, Jocuri logice pentru dezvoltarea gandirii, Jokuri logice japoneze si chinezesti, Teste de cultura generala, Teste de inteligenta si perspicacitate, Teste de limba si literatura engleza : Pentru cultura generala si.. examene!, Teste de limba si literatura romana : Pentru cultura generala si.. examene!, Bridge. Volumul I : Secretele campionilor, Bridge. Volumul II : Secretele campionilor, Complicat? Nu! Foarte simplu! : Teste de inteligenta, Dictionar de abrevieri si informatii comerciale englez - roman, Dictionar de abrevieri si informatii comerciale englez - roman, Dictionar de argou francez - roman, Dictionar economic englez-roman de termeni bancari, bursieri si de asigurari, Dictionar economic roman-englez de termeni bancari, bursieri si de asigurari, Fii destept! Jocuri ale mintii, Ghid de conversatie roman - francez, Ghid de conversatie roman - grec, Teste de cultura generala : 1001 intrebari pentru verificarea cunostintelor, Teste de cultura generala, Teste de cultura generala 1002 intrebari pentru verificarea cunostintelor, dintre care primele 23 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter