Terorismul : o abordare psihosociologica

Terorismul : o abordare psihosociologica

Editura Militara
16,77 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Terorismul : o abordare psihosociologica

Cartea de faţă, o iniţiativă a doi specialişti – dintre care unul cu indiscutabilă experienţă pe teren, chiar în inima lumii islamice, iar celălalt cu certe valenţe de cercetător în domeniu –, propune o abordare a terorismului contemporan din perspectivă multiplă, inclusiv sociologică şi istorică, şi aduce în faţa cititorului câteva date secvenţiale focalizate pe motivaţiile ideologice, pe modul de organizare şi de funcţionare, pe recrutarea membrilor şi simpatizanţilor, pe susţinerea logistică, tactica specifică şi capabilităţile operaţionale, pe ţintele avute în vedere şi, nu în ultimul rând, pe psihologia liderilor celor mai faimoase dintre grupările al căror scop principal este instaurarea terorii.

Cartea "Terorismul" a fost publicata in categoria Istorie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Olga Danila, Visarion Neagoe, si a fost publicata de editura Militara. Se poate cumpara cartea Terorismul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Terorismul" este de 16.77 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-32-0872-3
Pagini: 289
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Terorismul : o abordare psihosociologica

Produse similare si recomandari

Ingerii cazuti
Cristian Sandache
34.90 RON
Timpul monumentului istoric
Kazmer Kovacs
15.00 RON
Trecutul este un pamant strain
Gianrico Carofiglio
35.89 RON
Zarqawi. Noua fata a Al-Qaida
Jean-Charles Brisard, Damien Martinez
17.94 RON
Dincolo de datorie. Viata in prima linie in Irak
Roger Thompson, Shannon Meehan
27.00 RON
Din dosarul marilor procese ale lumii
Paul Stefanescu
10.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Terorismul : o abordare psihosociologica. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Olga Danila

Deocamdata in afara de "Terorismul : o abordare psihosociologica", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Olga Danila.

Visarion Neagoe

Pe langa "Terorismul : o abordare psihosociologica", autorul Visarion Neagoe a publicat si Afganistan – zece ani de razboi contra terorii, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter