Cum cumpar ?

Cum gasesc un produs pe site?
Aveti patru moduri de a gasi o carte pe care o cautati:
 1. Navigare prin categorii
  In prima pagina a site-ului, in partea stanga, aveti un arbore de categoii. Dati click pe categoria dorita, moment in care aplicatia va afisa subcategoriile si produsele recomandate.
 2. Cautare dupa text
  In partea de sus a site-ului aveti in campe text unde puteti introduce termeni din titlu sau parti din numele autorilor, apoi apasati <Enter> sau dati click pe butonul "Cauta". Sistemul va incerca sa aduca pe primele pozitii produsele cele mai potrivite pentru criteriile dumneavoastra de cautare.
 3. Cautare avansata
  Puteti accesa pagina de cautare avansata, moment in care puteti cauta dupa criterii specifice: editura, categorie, disponibilitate, pret sau dupa reduceri.
 4. Urmariti promotiile
  Echipa noastra incearca permanent sa promoveze titluri de calitate. Pagina principala, precum si categoriile prinicpale au cateva sectiuni care promoveaza carti in functie de criterii disctincte: cele mai interesante, cele cu pret bun, cele mai vandute.
Cum pot sa adaug in cos un produs?
In pagina produsului, aveti un buton rosu pe care scrie "Comanda acum". Cand il actionati, veti fi redirectat catre pagina cosului de cumparaturi.
Daca doriti sa mai adaugati un produs, veti actiona butonul "Adauga alte produse" din partea stanga-jos a ecranului.
Se calculeaza costul de transport?
Chiar din pagina cosului de cumpaturi, sistemul va cere sa alegeti judetul si orasul in care doriti livrarea, precum si metoda de transport si de plata. Dupa completare, aplicatia va calcula cu exactitate costul de transport si-l va include in costul final. In lista oraselor apar doar municipiile resedinta de judet. Daca orasul/comuna/satul dumneavoastra nu apare in lista, va rugam sa alegeti optiunea "-altul-", iar in pasul urmator vi se va cere denumirea acestuia.
Cum finalizez comanda?
Din pagina cosului de cumparaturi, actionati butonul "Mergi la casa" iar sistemul va directioneaza catre un formular unde introduceti datele de livrare si cele de facturare.
Doresc factura pe firma.
In formularul in care completati adresa de livrare si cea de facturare, selectati ca mod de facturare "persoana juridica". Va aparea un formular unde veti introduce datele despre firma carte care vom emite factura.
In cazul platii in sistem ramburs, imi trimiteti chitanta?
Chitanta va fi completata de firma de curierat sau de catre personalul Postei Romane. Va rugam sa o cereti si sa fiti foarte atent asupra modului in care este completata.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter