Termeni si conditii

Termeni si conditii
Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea site-ului, in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Echipa BuyBooks.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii" din meniul site-ului.
Introducere
Acest site este intretinut si administrat de Pavilionul cu Carti SRL. Site-ul este gazduit de serverele companiei Pavilionul cu Carti. Datelele de identificare ale companiei sunt:
Pavilionul cu Carti SRL
CUI: 25221198
Reg.Com: J40/10026/2009
Splaiul Independentei nr. 319
Sector 6, Bucuresti, Romania
Tel/fax: +40213167053
Capital social: 200 RON
Copyright (dreptul de autor)
Intregul continut al site-ului BuyBooks.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea BuyBooks.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul companiei Pavilionul cu Carti SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. In cazul in care considerati ca ati depistat pe site-ul nostru probleme legate de drepturile de autor, va rugam sa ne contactati la adresa buy@buy.ro.
Securitatea Datelor Personale
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de BuyBooks.ro si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. BuyBooks.ro se obliga sa nu faca publice si sa nu vinda bazele de date continind informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. Codul Numeric Personal este optional si se va folosi numai pentru facturare. CNP nu sa va folosi pentru nici un alt scop si nici nu va fi facut public.
SC Pavilionul cu Carti este inregistrata in Registrul de Evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 15631.
Accesul la site
Compania Pavilionul cu Carti garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Pavilionul cu Carti. Vizitatorii pot accesa site-ul fara a-si lasa datele personale, aletle decat cele colectate automat. Pentru o buna functionare, site-ul poate seta cookie.
Datele colectate automat
Pentru o buna intretinere a site-ului, colectam automat urmatoarele date: adresa IP, versiunea de browser, versiunea de sistem de operare, rezolutia ecranului, numarul maxim de culori, timpul si durata vizitelor, paginile vizitate.
Parteneri
Magazinul virtual BuyBooks.ro are contracte de revanzare (re-seller) cu importatorii unici sau cu majoritatea editurilor si cu cei mai mari importatori ai marcilor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs clientul se poate adresa editurii sau, dupa caz, reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.
Comunicari comerciale
Trimitem regulat un newsletter catre toti clientii care au optat pentru primirea noutatilor.
Nu trimitem email-uri catre utilizatorii care au optat pentru a nu primi mesaje comerciale. In cazul in care doriti sa va dezabonati, va rugam sa folositi link-url de dezabonare din newsletter. Dezabonarea de face automat si imediat.
Promotii si concursuri
BuyBooks.ro isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. BuyBooks.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.
Legaturi/Links
Societatea Pavilionul cu Carti nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.
Limitare de responsabilitate
Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva. Compania Pavilionul cu Carti nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul BuyBooks.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. Compania Pavilionul cu Carti nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. Compania Pavilionul cu Carti nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele BuyBooks.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Toata informatia prezentata pe site-ul BuyBooks.ro este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzand fara a se limita la, garantiile de vanzare sugerate, potrivire pentru un scop anume sau non-ilegale. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop. Pavilionul cu Carti nu va fi responsabil in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

Compania care detine sau ruleaza buyboooks.ro precum si echipa BuyBooks.ro nu va fi raspunzatoare pentru:
  • orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site
  • orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi .
Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.
DECLINAREA RESPONSABILITATII
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, compania Pavilionul cu Carti nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) BuyBooks.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.
Compania Pavilionul cu Carti isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului, furnizorul a schimbat pretul sau orice alt motiv care ar influenta comanda, livrarea sau relatia cu partenerii. Clientul va primi inapoi banii incasati de compania Pavilionul cu Carti pentru respectiva comanda. Compania Pavilionul cu Carti nu se obliga sa motiveze neonorarea comenzilor.
Compania nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate in cadrul magazinului. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta BuyBooks.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina furnizorului si service-ului autorizat de acesta. Toate produsele (cand este cazul) sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorul nostru. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de compania Pavilionul cu Carti, dar nu si alte despagubiri. BuyBooks.ro condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Valoarea maxima a obligatiilor companiei Pavilionul cu Carti fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate compania Pavilionul cu Carti, de la acest client. Dupa expedierea produselor, companiei Pavilionul cu Carti, nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel.
PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Pavilionul cu Carti SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: Facturare, Marketing. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru emiterea facturilor si a chitantelor. Refuzul dvs. determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Pavilionul cu Carti SRL, cu sediul in Bucuresti, Splaiul Independentei 319, cladirea OB 151. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
SC Pavilionul cu Carti este inregistrata in Registrul de Evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 15631.
Comentarii, Comunicari si alte informatii
Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-cards; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. BuyBooks.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Compania Pavilionul cu Carti nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera companiei Pavilionul cu Carti si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, companiei Pavilionul cu Carti si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. BuyBooks.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor, comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului BuyBooks.ro.
Securitatea informatiilor
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Compania Pavilionul cu Carti nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.
Greseli de tiparire
Compania Pavilionul cu Carti si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Garantia Produselor
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.
Taxe Suplimetare
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Compania Pavilionul cu Carti nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va rugam sa ne contactati de urgenta.
Livrarea Produselor
Daca produsele sunt pe stoc, conform legii, livrarea se va face in maxim 30 de zile de la primirea comenzii. Fara a ne obliga contractual, incercam sa facem livrarea in 2-5 zile lucratoare.
Conditii Legale
Site-ul BuyBooks.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.
Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sint cheltuielile directe de returnare a produselor".
In cazul produselor software (CD, DVD), nu se pot returna daca au fost desigilate.
Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul BuyBooks.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania Pavilionul cu Carti si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter