Terapia prin flori

Terapia prin flori

Editura Herald
18,00 Lei

Info

ISBN: 978-973-111-0677

Recenzie Terapia prin flori

ELIBEREAZA-TE PE TINE INSUTI * VINDECA-TE SINGUR * CEI 12 VINDECATORI SI ALTE REMEDII)

Terapia originala cu remedii florale Bach se bazeaza pe descoperirile medicului si filozofului englez Edward Bach care, inspirat fiind, intr-un moment dificil al vietii sale, intelege legatura intre corpul si spiritul uman.a) Conceptul care sta la baza remediilor florale Bach

Dr. Bach pleaca de la premiza ca toate bolile care afecteaza organismul uman au ca origine dezechilibre sufletesti si /sau spirituale. Aceste dezechilibre din plan subtil-energetic provin, dupa el, de la felul eronat al omului modern de a vedea si intelege lucrurile si evenimentele care-l inconjoara, ceea ce aduce cu sine tot felul de stari si comportamente negative: culpabilitate, autodistrugere, invalidare, absenta perspectivelor, neincredere in viitor.

Dr. Bach a identificat si studiat treizeci si opt de stari sufletesti susceptibile sa genereze dezechilibre mai mult sau mai putin grave fiintei umane, cu consecinte asupra starii de sanatate. Este interesant de observat faptul ca acestea se regasesc in egala masura la toate popoarele globului (cu mici diferente), fara deosebire de cultura, religie sau altele. S-ar putea spune ca Edward Bach a identificat acele trasaturi apartinand constiintei umane colective.

Aceste abateri de la starea de armonie (virusi subtili) cu efecte distructive la nivel energetic blocheaza accesul intuitiv la "ghidul interior", slabesc sistemul imunitar si, actionand succesiv pe toate planurile, fac posibila aparitia bolilor de tot felul: psihice sau fizice sau impiedica vindecarea bolilor deja existente.

Terapia avand la baza remediile florale Bach isi propune sa restabileasca echilibrul psihic al subiectului, eliminandu-i gandurile inconstiente negative distructive pentru fiinta sa.

Terapia cu remediile florale Bach este o terapie dinamica punand in actiune fortele de autovindecare pe care fiinta umana le poseda in mod nativ prin reconectare la "ghidul interior" care stie si poate sa actioneze pentru armonizarea si echilibrarea globala.b) Cele 38 de esente florale ale Dr. Edward Bach

Este vorba despre flori sau arbori care cresc in salbaticie iar modul de preparare este asemanator cu cel al produselor homeopatice de dilutie inalta.

Dr. Edward Bach nu alege plantele pe criterii nutritionale si nu este vorba de plante medicinale in sensul obisnuit. Mai mult, acestea nu contin nici substante nocive. In ceea ce priveste efectele lor secundare, ca si in cazul produselor homeopatice, cum nu se poate vorbi de substante active (ca la medicamentele alopatice), nu se poate vorbi nici de o actiune directa pe corpul fizic, deci nici de efecte nedorite nu poate fi vorba. Remediile florale actioneaza numai asupra corpului emotional. Prin urmare, aceste produse pot fi asociate sau nu cu alte tratamente, alopatice, homeopatice sau de orice alt fel.c) Aplicatiile remediilor florale Bach

* In dezvoltarea personala : pentru aceia care doresc o largire a campului constiintei, slefuirea caracterului si eliminarea gandurilor inconstiente negative care sunt responsabile de intreruperea legaturii cu "ghidul interior" .

* In perioade de stres major sau crize existentiale: cauzele pot fi diverse, de la soc emotional (somaj, accidente, doliu), la stresul zilnic, cumulativ, resimtit de omul modern care traieste excesiv de mult timp in zumzetul citadin, rupt de Natura si, nu in ultimul rand, schimbarile majore care, prin tenta de nou si, deci, necunoscut, trezesc teama prin pierderea reperelor, etc.

* Boli grave, cronice: completand in mod fericit medicatia alopatica, homeopatica sau de orice alta natura, remediile florale actioneaza la nivel emotional ajutand persoana sa-si depaseasca temerile si sa colaboreze activ prin indepartarea acelor ganduri inconstiente care impiedica conectarea resurselor proprii de vindecare.Amalia Rosu Laurentiu

Practiciana in respiratie constienta si decodaj emotional (Rebirth)

Consiliera in Esente florale BachCuprins

Cuvant inainte 5

Dr. Edward Bach si remediile sale florale 7ELIBEREAZA-TE PE TINE INSUTI 13VINDECA-TE SINGUR 63CEI 12 VINDECATORI SI ALTE REMEDII 131

Introducere 133

Remediile si indicatiile lor 137

Metode de dozaj 153

Metode de preparare 154

I. Metoda luminii soarelui 154

II. Metoda fierberii 155Cartea "Terapia prin flori " a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Remedii naturiste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 17.03.2014. A fost scrisa de Edward Bach si a fost publicata de editura Herald. Se poate cumpara cartea Terapia prin flori prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Terapia prin flori " este de 18 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Terapia prin flori

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Terapia prin vitamine
Maude Bouchard
11.99 RON
Ayurveda pentru femei
Ernst Schrott, Cynthia Lina Bolen
28.80 RON
Plante pentru sanatate
Jethro Kloss
67.50 RON
Boli specifice copiilor
Maria Treben
12.00 RON
Cinci minute tamaduitoare
Jane Alexander
15.00 RON
Bolile stomacului si intestinelor
Maria Treben
12.00 RON
Farmacia din gradina
Radu Stoianov
5.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Terapia prin flori . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Edward Bach

Deocamdata in afara de "Terapia prin flori ", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Edward Bach.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter