Teorie si practica privind grupurile de societati si situatiile financiare consolidate

Teorie si practica privind grupurile de societati si situatiile financiare consolidate

Editura Contaplus
40,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Teorie si practica privind grupurile de societati si situatiile financiare consolidate

Lucrarea "Teorie si practica privind grupurile de societati si situatiile financiare consolidate" se adreseaza atat specialistilor in domeniu cat si altor categorii de utilizatori interesati, ea reprezentand rolul cercetarii desfasurate de autor in perioada de stagiu doctoral. Autoarea realizeaza o incursiune in domeniul grupurilor de societati si situatiilor financiare consolidate pornind de la literatura de specialitate si reglementarile specifice in domeniu, atat in tara noastra cat si in strainatate. De asemenea, lucrarea contine in ultima parte, un studiu practic privind conceperea si implementarea unui sistem informational pentru consolidarea conturilor in cadrul unui grup de societati de origine romana. Rezultatele studiului efectuat sunt importante din perspectiva posibilitatilor de adaptare a acestora la orice grup de companii care doreste un sistem informational eficient privind consolidarea conturilor.

Cartea "Teorie si practica privind grupurile de societati si situatiile financiare consolidate" a fost publicata in categoria Economie / Contabilitate si finante si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Cosmina Pitulice si a fost publicata de editura Contaplus. Se poate cumpara cartea Teorie si practica privind grupurile de societati si situatiile financiare consolidate prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Teorie si practica privind grupurile de societati si situatiile financiare consolidate" este de 40 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 978-973-88247-5-1
Pagini: 256
Format: 16,8 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Teorie si practica privind grupurile de societati si situatiile financiare consolidate

Produse similare si recomandari

Contabilitate in agricultura
Bavita Ilie, Madalina Dumitru, Ileana Cosmina Pitulice, Daniela Artemisa Calu, Popa Adriana Florina
50.00 RON
Studii practice privind contabilitatea financiara a intreprinderii
Iulia Jianu, Popa Adriana Florina, Ileana Cosmina Pitulice, Mirela Nichita
60.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Teorie si practica privind grupurile de societati si situatiile financiare consolidate. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Cosmina Pitulice

Deocamdata in afara de "Teorie si practica privind grupurile de societati si situatiile financiare consolidate", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Cosmina Pitulice.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter