Teoria fericirii

Teoria fericirii

Editura Amaltea
25,00 Lei

Info

Recenzie Teoria fericirii

Cartea "Teoria fericirii" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie motivationala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 15.03.2014. A fost scrisa de Jonathan Haidt si a fost publicata de editura Amaltea. Se poate cumpara cartea Teoria fericirii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Teoria fericirii" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Teoria fericirii

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Emotii si sentimente
Cristian Carstoiu
26.00 RON
Factorul Aladin
Jack Canfield, M. V. Hansen
28.00 RON
A 8-a treapta a intelepciunii
Stephen R. Covey
39.90 RON
Cuvinte care schimba minti
Shelle Rose Charvet
22.00 RON
Cele 12 coloane ale succesului
Jim Rohn, Chris Widener
15.00 RON
Secretele oamenilor impliniti
Philip Baker
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Teoria fericirii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jonathan Haidt

Deocamdata in afara de "Teoria fericirii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Jonathan Haidt.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter