Teologia naturala si etica planificarii familiale

Teologia naturala si etica planificarii familiale

Editura Paideia
15.00 13.50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Teologia naturala si etica planificarii familiale

Cuvintul lui Dumnezeu din Evanghelia dupa Ioan, cap. 1, versete 1-3, semnifica metaforic conceptul stiintific actual de informatie, care este insasi Logosul interiorizat in materia universului, in calitate de Fiu, sub forma autoorganizarii sistemelor materiale reale (atom, molecula, celula s.a.m.d.) inclusiv a embrionului uman.

Cartea "Teologia naturala si etica planificarii familiale" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Familie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Mihai C. Teodorescu si a fost publicata de editura Paideia. Se poate cumpara cartea Teologia naturala si etica planificarii familiale prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Teologia naturala si etica planificarii familiale" este de 13.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Teologia naturala si etica planificarii familiale

Produse similare si recomandari

Cartea tatilor
Alexia Cinzeaca
5.90 RON
Mami, eu cresc! Tu ce faci!
Mihaela Dragan
5.90 RON
Cluburi pentru copii
Vera Secrieriu
5.00 RON
In forma asteptand bebelusul
Chantale Dumoulin
12.00 8.00 RON
Cum s-a facut de nu mi-am batut copilul
Carmen Musat-Coman
15.00 RON
De-a lungul timpului... dupa nastere
Echipa de ingrijire perinatala Saint-Justine
8.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Teologia naturala si etica planificarii familiale. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mihai C. Teodorescu

Deocamdata in afara de "Teologia naturala si etica planificarii familiale", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mihai C. Teodorescu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter