Tentatia migratiei : necesitate si oportunitate intr-o lume globalizata

Tentatia migratiei : necesitate si oportunitate intr-o lume globalizata

Editura Militara
10,06 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Tentatia migratiei : necesitate si oportunitate intr-o lume globalizata

Cartea reprezintă o bine-venită analiză din punct de vedere teoretic şi practic a uneia dintre cele mai discutate şi controversate problematici ale lumii contemporane, atât prin efectele pe care le produce deja, cât mai ales prin cele prezumate şi, în bună măsură, inevitabil a se manifesta.

Punerea în discuţie a triadei migraţie–globalizare–securitate îi oferă cititorului o perspectivă nouă asupra fenomenului şi îi conturează profilul emigrantului român şi al imigrantului din România, ambele proiectate pe fundalul realităţilor economice, sociale, politice şi culturale asociate globalizării.

Cartea "Tentatia migratiei" a fost publicata in categoria Istorie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Ionel Stoica si a fost publicata de editura Militara. Se poate cumpara cartea Tentatia migratiei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tentatia migratiei" este de 10.06 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-32-0858-7
Pagini: 363
Format: 13,2 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Tentatia migratiei : necesitate si oportunitate intr-o lume globalizata

Produse similare si recomandari

Cazul Rudolf Hess. Dezertor sau mesager?
Lynn Picknett Clive, Prince Stephen Prior
49.99 RON
Tibetul
Claude B. Levenson
19.99 RON
Apologie si randuiala
Sfantul Ieronim
18.00 RON
Terorismul
Olga Danila, Visarion Neagoe
16.77 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tentatia migratiei : necesitate si oportunitate intr-o lume globalizata. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ionel Stoica

Deocamdata in afara de "Tentatia migratiei : necesitate si oportunitate intr-o lume globalizata", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ionel Stoica.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter