Tehnici de relatii publice : Comunicarea cu mass-media

Tehnici de relatii publice : Comunicarea cu mass-media

Editura Polirom
29,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Collegium
Seria: Relatii publice si publicitate

Recenzie Tehnici de relatii publice : Comunicarea cu mass-media

„Volumul ofera cititorilor posibilitatea familiarizarii cu tehnicile de producere a mesajelor, pe diferite tipuri de media, in domeniul relatiilor publice. El completeaza o bibliografie de profil deja bogata, alcatuita din lucrarile cu caracter introductiv publicate in seria «Relatii publice si publicitate» a Editurii Polirom, aducind informatii suplimentare referitoare la procedurile de baza folosite in redactarea materialelor pentru presa scrisa si audiovizuala. George David prezinta experienta dobindita de practicienii in relatii publice din tarile occidentale, corelata cu analizarea situatiei specifice relatiilor publice in Romania; de aici deriva numeroase sfaturi utile referitoare la cele mai potrivite strategii si instrumente de lucru pentru a avea succes in profesia de relationist.” (Cristina Coman)
 

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Tehnici de relatii publice", publicata in 2 categorii, Mass-media, jurnalism / Massmedia. Jurnalism, Relatii publice si comunicare / Relatii publice, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de George David si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Tehnici de relatii publice prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tehnici de relatii publice" este de 29.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 978-973-46-0961-1
Pagini: 272
Format: 16 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Tehnici de relatii publice : Comunicarea cu mass-media

Produse similare si recomandari

Ecranul global
Gilles Lipovetsky, Jean Serroy
29.70 RON
Manual practic de televiziune
Jonathan Bignell, Jeremy Orlebar
34.95 RON
Despre televiziune
Pierre Bourdieu
9.90 RON
Introducere in jurnalism
Yves Agnes
39.95 RON
Jurnalismul de investigatie
Hugo De Burgh
36.00 RON
Manual de jurnalism (vol .I)
Mihai Coman
26.94 24.25 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tehnici de relatii publice : Comunicarea cu mass-media. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

George David

Deocamdata in afara de "Tehnici de relatii publice : Comunicarea cu mass-media", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului George David.

Relatii publice si publicitate

Mass-media, jurnalism

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter