Tehnici de Data Mining rezolvate în SPSS Clementine

Tehnici de Data Mining rezolvate în SPSS Clementine

Editura Albastra
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Tehnici de Data Mining rezolvate în SPSS Clementine

Lucrarea cuprinde algoritmi si metode de Data Mining, selectate în functie de locul pe care aceastã disciplinã îl ocupã în pregãtirea studentilor masteranzi din învãtãmântul economic, respectiv: regresie si corelatie, arbori de decizie, analiza cluster, analiza în componente principale.

Dezvoltarea rapidã a aplicatiilor profesionale, a modelelor de previziune pentru obtinerea celor mai bune rezultate ce ar putea fi integrate într-un sistem automat de formulare a deciziei, se poate realiza cu utilitarul Clementine SPSS, prezentat sub forma unui ghid de utilizare.

Cei interesati pot descoperi usurinta cu care se îmbinã, printr-o graficã specialã, cunostintele de statisticã, baze de date, organizarea proiectelor.

Cartea "Tehnici de Data Mining rezolvate în SPSS Clementine" a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / Internet si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Nicoleta Petcu si a fost publicata de editura Albastra. Se poate cumpara cartea Tehnici de Data Mining rezolvate în SPSS Clementine prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tehnici de Data Mining rezolvate în SPSS Clementine" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-973-650-246-0
Pagini: 153
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Tehnici de Data Mining rezolvate în SPSS Clementine

Produse similare si recomandari

Fenomenul Google
John Battelle
33.90 RON
Enciclopedia Internet
Nathan J. Muller
40.33 RON
Locuri de munca prin Internet
Richard Nelson Bolles
4.99 RON
Tehnologiile XDSL si Internet-ul rapid
Titu I. Bajenescu
30.08 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tehnici de Data Mining rezolvate în SPSS Clementine. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nicoleta Petcu

Nicoleta Petcu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Statisticã în turism 2005 - teorie si aplicatii , Statistica in turism, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter