Tehnica servetelului pas cu pas - Idei Creative. Volumul 54

Tehnica servetelului pas cu pas - Idei Creative. Volumul 54

Editura Casa
12,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 54 din seria Idei Creative

Recenzie Tehnica servetelului pas cu pas - Idei Creative. Volumul 54

Popularitatea tehnicii şerveţelului, denumită şi tehnica découpage, este tot mai evidentă şi în ţara noastră, în primul rând datorită simplităţii cu care se pot obţine obiecte, decoraţiuni sau
cadouri deosebite. Tehnica se învaţă foarte uşor, ea presupunând lipirea unor decupaje din hârtie.

Se pot alege mai multe tipuri de hârtie: şerveţele, hârtie de orez, hârtie de împachetat, hârtie découpage, fotografii, ziare, tapet. Cu toate acestea, cel mai îndrăgit material pentru această tehnică rămâne şerveţelul. În această carte vom prezenta toate metodele de decorare ale tehnicii découpage, care pot fi puse în aplicare cu succes atât de începători cât şi de avansaţi.

Cartea "Tehnica servetelului pas cu pas - Idei Creative. Volumul 54" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Vincze Eszter si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Tehnica servetelului pas cu pas - Idei Creative. Volumul 54 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tehnica servetelului pas cu pas - Idei Creative. Volumul 54" este de 12.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-8189-32-1
Pagini: 32
Format: 16,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Tehnica servetelului pas cu pas - Idei Creative. Volumul 54

Produse similare si recomandari

Sisteme de irigare
Jan Tuma
39.90 RON
Fara risc nu exista castig
Roger Fritz
21.00 RON
Fotografia de natura cu aparatul foto digital
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON
Masti pictate - Idei Creative vol. 6
E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist
12.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tehnica servetelului pas cu pas - Idei Creative. Volumul 54. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Vincze Eszter

Vincze Eszter a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Bijuterii din margele Swarovski - Idei creative vol. 43, Inele din margele - Idei Creative vol. 55, Notiunile de baza ale insirarii margelelor : Editia a II - a - Idei creative vol. 3, Notiunile de baza ale insirarii margelelor : Editia a III - a - Idei creative vol. 3, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Idei Creative

Tehnica servetelului pas cu pas - Idei Creative. Volumul 54
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter