Tehnica baticului - Idei Creative vol. 64

Tehnica baticului - Idei Creative vol. 64

Editura Casa
13,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 64 din seria Idei Creative

Recenzie Tehnica baticului - Idei Creative vol. 64

Povestea baticului este veche de peste o mie de ani. Cele două tehnici principale ale artei baticului provin din două regiuni îndepărtate ale globului: leagănul baticului cu noduri este Africa, iar baticul cerat îşi are originea în Asia, în insula Java.

În această carte sunt prezentate modele realizate cu diferite pliuri, încreţituri şi noduri, precum şi procesul obţinerii de modele cu ajutorul cerii.

După învăţarea tehnicilor, prezentate amănunţit, veţi putea folosi tehnica baticului la vopsirea de tricouri, genţi, eşarfe etc.

Pe lângă bucuria creaţiei, arta baticului oferă posibilitatea diversificării garderobei cu piese unice. Propria fantezie, întâmplarea, metodele folosite, jocul culorilor şi al nuanţelor oferă variaţii nenumărate celor care vor experimenta cu curaj această minunată tehnică.

Cartea "Tehnica baticului - Idei Creative vol. 64" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Toszegi Judit si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Tehnica baticului - Idei Creative vol. 64 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tehnica baticului - Idei Creative vol. 64" este de 13.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 9786068189697
Pagini: 32
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Tehnica baticului - Idei Creative vol. 64

Produse similare si recomandari

Sisteme de irigare
Jan Tuma
39.90 RON
Fara risc nu exista castig
Roger Fritz
21.00 RON
Masti pictate - Idei Creative vol. 6
E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist
12.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tehnica baticului - Idei Creative vol. 64. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Toszegi Judit

Deocamdata in afara de "Tehnica baticului - Idei Creative vol. 64", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Toszegi Judit.

Idei Creative

Tehnica baticului - Idei Creative vol. 64
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter