Teba in razboi

Teba in razboi

Editura Polirom
24,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: BIBLIOTECA POLIROM.Proza XX

Recenzie Teba in razboi

Laureat al Premiului Nobel pentru Literatura

Romanul Teba in razboi are ca fundal Egiptul antic si abordeaza unul dintre cele mai importante momente dintr-o grandioasa istorie, in care ultimii faraoni ai unei celebre dinastii se ridica impotriva barbarilor asiatici care au dominat Egiptul nordic vreme de peste doua sute de ani.

„Cind Naghib Mahfuz a scris Teba in razboi, cei ce stiau sa tina un condei in mina erau adevaratii eroi ai unei natiuni. Semnul lui Mahfuz pe uriasa scena a lumii literare va fi credinta sa in puterea fictiunii, in valorile mitului si ale povestii.“ - The Washington Post

„Dragostea fata de Egipt si fata de poporul sau: iata motivul pentru care proza de inspiratie istorica a lui Mahfuz suna atit de bine.“ - The Washington Post Book World

Cartea "Teba in razboi" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Naghib Mahfuz si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Teba in razboi prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Teba in razboi" este de 24.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-46-2379-2
Pagini: 256
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Teba in razboi

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Teba in razboi. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Naghib Mahfuz

Naghib Mahfuz a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Baietii de pe strada noastra, O mie si una de nopti si zile, O plimbare prin palat. Trilogia Cairoului, Palatul dorintei. Trilogia Cairoului, Palavrageala pe Nil, Strada Zaharului. Trilogia Cairoului, Trilogia Cairoului : 3 vol.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter