Si te trezesti razand

Si te trezesti razand

Editura Polirom
22,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: BIBLIOTECA POLIROM.Proza XXI

Recenzie Si te trezesti razand

Si te trezesti rizind, noua carte a scriitorului irlandez Philip O Ceallaigh, autorul volumelor de povestiri Insemnari dintr-un bordel turcesc si Dulce e lumina, este un roman in miniatura despre viata unui scriitor impins in Bucuresti de aspiratii inalte. Vali, tinarul cu pricina, ajunge, spre disperarea lui, sa scrie o telenovela pentru televiziune si sa traiasca alaturi de o femeie care ii amesteca viata cu mormane de haine, pantofi si povesti lacrimogene; inevitabil, isi pune si intrebari despre sensul unei lumi in care locuim cu totii in apartamente ca niste cutii identice, urmarind aceleasi posturi la televizor, parcurgind nervosi, zi de zi, traficul serviciu-acasa, distrindu-ne intr-o galagie insuportabila si visind obsedant o scapare ce nu pare sa mai vina in cercul vicios in care ne tot invirtim.

Si totusi, salvarea vine de undeva, insinueaza siret si optimist vocea jucausa a acestui roman: din trecut, din plopul crescut pe balconul de la primul etaj al unei cladiri darapanate din vechiul Lipscani, de la masa din bar unde, incetul cu incetul, se naste un scenariu ori dintr-o prietenie neasteptata.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Si te trezesti razand", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura engleza, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Philip O Ceallaigh si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Si te trezesti razand prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Si te trezesti razand" este de 22.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2692-2
Pagini: 200
Format: 10,6 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Si te trezesti razand

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
La agatat
Gordimer Nadine
24.90 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Si te trezesti razand. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Philip O Ceallaigh

Deocamdata in afara de "Si te trezesti razand", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Philip O Ceallaigh.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter