Te Iubesc

Te Iubesc

Editura Nemira
19.90 14.93 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Glossy Books

Recenzie Te Iubesc

Prezentare de carte Te Iubesc

Te iubesc este romanul dedicat iubirii virtuale. Astfel, Alice se trezeste iremediabil indragostita. Viata ei este bulversata de un scriitor celebru, care cu o singura privire a reusit sa ii acapareze intreaga atentie. Urmeaza numeroase e-mailuri din care ar trebui sa se infiripe o frumoasa iubire.

Va reusi o fata simpla, de culoare sa ii spuna Te iubesc acestui barbat care are toate femeile Parisului la picioarele sale?

In ciuda oricaror evidente, Alice isi va sacrifica viata pe altarul iubirii, se va lansa cu toata fiinta in scrierea unui roman inchinat barbatului iubit, eroul ei, acest necunoscut adulat în lumea intreaga, fiind sigura ca intr-o zi o va iubi. Pur şi simplu, este convinsa ca "acela care te iubeste intelege ceea ce scrii".

"Fişierul cu mesaje era plin, fireşte, după câteva zile de izolare: Telemarket, editorul lui, care îşi denumise mesajul „ai murit deja?"; Renaud, două mesaje, dintre care..." Continuare...

"La Ritz, întins pe pat în braţele lui Alice, Philippe Musil încercase un sentiment nou pentru el, teribil de neplăcut: gelozia. Până atunci, măturase dintr-un gest toate..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Te Iubesc", publicata in 2 categorii, Beletristica / Beletristica, Carti cadou / Carti cadou pentru ziua indragostitilor, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Catherine Siguret si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Te Iubesc prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Te Iubesc" este de 14.925 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-606-8073-99-6
Pagini: 160
Format: 107 x 178 mm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Te Iubesc

Produse similare si recomandari

Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

1. Te Iubesc de Flavia la 26.09.2011

Te iubesc este o carte extrardinara de care nu te vei mai putea dezlipii pana nu o citesti.Actiunea este una foarte interesanta intre un scriitor cunoscut si o jurnalista.Este pur si simplu o carte care te face sa simti fluturasi in burta si sa te indragostesti. O recomand cu caldura !!!

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Te Iubesc. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Catherine Siguret

Pe langa "Te Iubesc", autorul Catherine Siguret a publicat si Femei celebre pe divan.

Glossy Books

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter