Tatuaj pe glezna stanga

Tatuaj pe glezna stanga

Editura RAO
24,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Tatuaj pe glezna stanga

"O agitaţie interioară ieşită din comun, o nervozitate erotică paroxistică, acestea sunt trăsăturile distinctive ale personajului feminin din proza doamnei Carmen Gheorghe." - Alex Ştefănescu   

Cu prilejul reuniunii de 25 de ani de la terminarea facultăţii, o femeie de vârsta a doua se reîntâlneşte cu bărbatul de care fusese îndrăgostită în studenţie. Aşa începe aventura personajului-narator, prilej de autodescoperire şi reflecţie asupra dragostei mature.

Un roman confesiv, care se confundă pe alocuri cu un jurnal intim, amintind de proza Hertei Muller. Actul scriitoricesc apare ca formă de terapie, iar relatarea
experienţelor existenţiale, a căutărilor personale se împleteşte cu comentarii pe marginea societăţii de consum, cu amintiri din perioada comunistă şi referinţe literare ori pop culture.

Cartea "Tatuaj pe glezna stanga" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Carmen Adriana Gheorghe si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Tatuaj pe glezna stanga prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tatuaj pe glezna stanga" este de 24.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 9786066092715
Pagini: 320
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Tatuaj pe glezna stanga

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Deania neagra
Alexandru Petria
24.00 RON
De ce iubim femeile (audiobook)
Mircea Cartarescu
30.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tatuaj pe glezna stanga. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Carmen Adriana Gheorghe

Pe langa "Tatuaj pe glezna stanga", autorul Carmen Adriana Gheorghe a publicat si Drept bancar : Editia a II - a, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter