In Tara lui Dumnezeu

In Tara lui Dumnezeu

Editura Polirom
24,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Ego. Proza

Recenzie In Tara lui Dumnezeu

Ne indreptam spre orasul alb, cu sapte moschei. Cate una pentru fiecare clan afar. Dupa-amiaza ajungem la Tadjura, unde se afla sediul sultanului. In drum spre Tadjura, o sa ne oprim la lacul Assal, ca sa-i arat lui Andre cea mai sarata apa din lume, adunata intr-un crater de vulcan, la o suta cincizeci de metri sub nivelul marii. Din cand in cand ma uit in oglinda retrovizoare si mi se pare ca fata lui a capatat trasaturi grave. Parca nu mai e copilul razgaiat pe care l-am intampinat la aeroport. Langa el, Hani zambeste, privind pe geam spre vulcanii stinsi din jur, unde mai zareste cate-o capra apucand intre buze bucatele de lava uscata, dupa ce le-a adulmecat mineralele hranitoare. Copiii isi vorbesc rar. In schimb, isi dau coate unul altuia cand apar dromaderi ori babuini printre pietroaiele mari pe care se vad scrijelite desene naive, facute cu mii si mii de ani in urma de cine stie ce mana din copilaria umanitatii.

Tatiana Niculescu Bran a absolvit Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti si Institutul European de Jurnalism de la Bruxelles. Intre 1995 si 2004 a fost redactor la Radio BBC World Service, sectia romana de la Londra. Intre 2004 si 2008 a condus biroul BBC World Service de la Bucuresti. In 2006, a publicat primul roman non-fiction din literatura romana, Spovedanie la Tanacu, urmat, in 2007, de Cartea Judecatorilor. Cele doua romane, in dramatizarea autoarei, au devenit piesa de teatru. Spovedanie la Tanacu a avut premiera la New York in 2007, in regia lui Andrei Serban. Spovedanie la Tanacu a inspirat de asemenea filmul Dupa dealuri, in regia lui Cristian Mungiu.

"28. Mărie De câtva timp, mergem în tăcere. N-ar trebui să mai fie mult până la mormântul lui Abu Yazid. Ori de câte ori se întâmplă să mă uit spre..." Continuare...

"32. Laurent Beauregard Se apropie anul de când sunt aici, încep să cunosc locurile şi oamenii şi să mă simt acasă. în curând pot să-i fac ambasadorului un raport detaliat..." Continuare...

Cartea "In Tara lui Dumnezeu" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Tatiana Niculescu Bran si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea In Tara lui Dumnezeu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "In Tara lui Dumnezeu" este de 24.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2730-1
Pagini: 248
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret In Tara lui Dumnezeu

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Ioan Slavici. Opere. Volumul VII
Ioan Slavici
68.67 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea In Tara lui Dumnezeu. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Tatiana Niculescu Bran

Pe langa "In Tara lui Dumnezeu", autorul Tatiana Niculescu Bran a publicat si Noptile patriarhului.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter