Talismanul Troiei

Talismanul Troiei

Editura All
34,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Talismanul Troiei

Doliul si suferinta umbresc intoarcerea aheilor dupa caderea Troiei. Asupra lui Aiax Oileul se abate mania lui Poseidon; Agamemnon moare de mana lui Egist si a Clitemnestrei; Ulisse trebuie sa treaca prin nesfarsite peregrinari. Iar Diomede, tradat si urat de sotie, este nevoit sa fuga din Argos si sa-si caute pe taramul neprimitor al Hesperiei o noua patrie pentru sine si pentru credinciosii sai camarazi. Natura ostila si oamenii salbatici nu le dau ragaz razboinicilor istoviti. Totul pana cand Diomede ajunge din nou fata in fata cu Enea si cei doi se infrunta pentru ultima oara. Dar cucerirea pacii si a unui nou regat nu sunt suficiente pentru ca tragedia ultimului erou homeric sa ia sfarsit… Valerio Massimo Manfredi se inspira pentru acest roman viguros si fascinant din mituri si din istorie, din operele lui Homer si ale altor rapsozi antici. Talismanul Troiei este povestea ultimei si tumultoasei aventuri a lui Diomede, cea care pecetluieste sfarsitul gloriei aheilor si prevesteste nasterea unei lumi noi.

Valerio Massimo Manfredi s-a nascut la Piumazzo di Castelfranco in 1946 si este considerat unul dintre cei mai importanti scriitori italieni actuali. Licentiat in filologie clasica la Universitatea din Bologna, in prezent este profesor la Facultatea de Conservare a Patrimoniului din Ravenna. A intreprins numeroase expeditii stiintifice si sapaturi arheologice in multe localitati din zona mediteraneana. A publicat romane istorice care s-au bucurat de un imens succes in intreaga lume, dintre care la editura Allfa au aparut: trilogia Alexandru cel Mare, Ultima legiune, Faraonul nisipurilor, Imparatia dragonilor, Akropolis, Tiranul si Oracolul. In curand, tot la Editura Allfa, va aparea Armata pierduta.

Cartea "Talismanul Troiei" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Valerio Massimo Manfredi si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Talismanul Troiei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Talismanul Troiei" este de 34.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Talismanul Troiei

Produse similare si recomandari

Moarta pentru toti
Harris Charlaine
39.89 RON
Nu fugi de mine
Nelly Salinger
8.00 RON
Pana te voi gasi
Irving John
65.99 RON
Pasarea de argint
Ramona Stewart
5.00 RON
Mostenitorul insulei
Jean Ure
9.00 RON
Inscenarea
James Patterson
33.90 RON
Poetul rebel - Viata lui Shelley
Andre Maurois
18.00 RON
Razbunarea
Anthony Bloomfield
9.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Talismanul Troiei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Valerio Massimo Manfredi

Valerio Massimo Manfredi a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, Akropolis. Mareata epopee a Atenei (R), Alexandru cel Mare : Volumele I, II si III (Pachet), Faraonul nisipurilor, Idele lui martie, Imparatia dragonilor, Oracolul, Tiranul, Ultima legiune, Akropolis. Mareata epopee a Atenei, Armata pierduta, Idele lui Martie, dintre care primele 8 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter