Talismanul norocos

Talismanul norocos

Editura RAO
24,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Talismanul norocos

Un fost puşcaş marin american pe nume Logan Thibault găseşte în deşertul irakian fotografia unei femei zâmbitoare, care va deveni un fel de amuletă în perioada în care rămâne în Irak.

La puţin timp după aceea, el începe să aibă noroc: câştigă la pocher sau chiar supravieţuieşte unui atac cu bombă în care îşi pierd viaţa doi dintre cei mai buni camarazi ai lui.

La întoarcerea în Colorado, Thibault nu-şi poate scoate nici poza, nici pe femeie din minte, aşa că îşi propune să o găsească. O sensibilă poveste de dragoste care va emoţiona pe oricine o citeşte.

Cartea "Talismanul norocos" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.08.2018. A fost scrisa de Nicholas Sparks si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Talismanul norocos prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Talismanul norocos" este de 24.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 9786066092739
Pagini: 352
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Talismanul norocos

Produse similare si recomandari

Lectia de modestie
Lisa Randal
10.00 RON
Artist si pescar
Alice Harrison
7.00 RON
Cuibul de viespi
Judy Gill
16.00 RON
Mireasa regasita
Frances Lloyd
7.00 RON
Iubire din trecut
Mary Lynn Dille
8.00 RON
Adevar si minciuna
Mary Morgan
8.00 RON
Adevarata prietenie
Karen O Connell
7.00 RON
Cautari cu final fericit
Laureen Prescott
9.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Talismanul norocos. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nicholas Sparks

Nicholas Sparks a publicat inca 14 carti prezente in libraria noastra, Draga John, Miracolul. Editie 2012, O plimbare de neuitat, Ultimul cantec, Accidentul, Dragoste la prima vedere, JURNALUL UNEI IUBIRI , Jurnalul unei iubiri, Jurnalul unei iubiri, Miracolul , Nopti in Rodanthe, Nunta , Nunta. Editie 2011, Talismanul norocos, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter