Talharii din cufar / The box of robbers

Talharii din cufar / The box of robbers

Editura Paralela45
9,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Talharii din cufar / The box of robbers

Talharii din cufar are toate ingredientele unei povestiri reusite: un mister de dezlegat intr-un pod vechi, tensiunea ridicarii unui capac greu de cufar, niste personaje foarte simpatice si o fetita inteligenta care e singura acasa.

Dialogurile sunt amuzante, pentru ca talharii sunt deosebit de galanti si foarte rataciti in alt secol! A doua poveste este despre magie si virtutile / servitutile acesteia. Cititorul e invitat sa gaseasca singur morala, in urma unor peripetii care aduc in scena un vrajitor, un sticlar si o frumoasa-mofturoasa domnisoara.

Cartea "Talharii din cufar / The box of robbers" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Literatura si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.01.2018. A fost scrisa de Frank L. Baum si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Talharii din cufar / The box of robbers prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Talharii din cufar / The box of robbers" este de 9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-47-1320-2
Pagini: 48
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Talharii din cufar / The box of robbers

Produse similare si recomandari

Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Roman Kalbris
Hector Malot
9.92 RON
Nuntile necesare
Dumitru Tepeneag
9.90 RON
Pantalonii calatori
Ann Brashares
24.99 RON
Cineva cu care sa fugi de acasa
Grossman David
10.00 RON
Beatriz si corpurile ceresti
Extebarria Lucia
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Talharii din cufar / The box of robbers. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Frank L. Baum

Frank L. Baum a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Vrajitorul din Oz, Vrajitorul din Oz, MOS CRACIUN A FOST RAPIT! / A KIDNAPPED SANTA CLAUS , Cainele de sticla / The glass dog, The Wizard of Oz, Vrajitorul din Oz, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter