Tainele trecutului

Tainele trecutului

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Tainele trecutului

I se spunea Diavolul, căci enigmaticul Julian, conte de Ravenwood, era un bărbat cu un temperament vulcanic, iar moartea primei lui sotii, în conditii misterioase, nu a putut să fie dată uitării. După unele zvonuri, frumoasa Lady Ravenwood se înecase în apele întunecate ale iazului de pe domeniu. Altii vorbeau în soaptă despre crimă si despre mânia Diavolului.

Acum, frumoasa Sophy Dorring, fiica unui mic nobil de tară, urmează să devină noua contesă de Ravenwood. Vrăjită de ochii lui de smarald, Sophy are totusi propriile motive pentru a accepta o căsătorie de convenientă. Unul este răzbunarea, iar pentru asta îl va implica pe Julian într-un santaj primejdios. Celălalt motiv îi este mai aproape de suflet, dar, pentru punerea lui în practică, tânăra trebuie să treacă printr-o aventură la fel de periculoasă: Sophy Dorring are de gând să-l învete pe Diavol să iubească din nou.

Amanda Quick are în palmares numeroase premii literare, cărtile sale vânzându-se până în prezent în peste 35 de milioane de exemplare!

Cartea "Tainele trecutului" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Amanda Quick si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Tainele trecutului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Tainele trecutului" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: aprilie 2012
ISBN: 978-606-600-729-0
Pagini: 384
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Tainele trecutului

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Tainele trecutului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Amanda Quick

Amanda Quick a publicat inca 16 carti prezente in libraria noastra, Comoara de ametist , Dama de companie, Inelul de adio, Infruntand fantomele , Lovitura de teatru, Lovitura de teatru, Meduza albastra, Minciuni sub clar de luna, Pe urmele vanatorilor, Tainele noptii, Orasul de cuart, Al treilea cerc, Alchimia dragostei, FASCINATIE SI ARDOARE, Naluca, Saptamana pierduta , dintre care primele 10 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter