Taine de sucub. Seria Georgina Kincaid volumul V

Taine de sucub. Seria Georgina Kincaid volumul V

39,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 5 din seria Georgina Kincaid

Recenzie Taine de sucub. Seria Georgina Kincaid volumul V

SEDUCŢIA ARE O LATURĂ ÎNTUNECATĂ…

Georgina Kincaid deţine puteri extraordinare. Nemurirea, seducţia, capacitatea de a adopta orice formă umană sunt o joacă de copii pentru un sucub ca ea.

Însă e cu totul altceva să ajute la organizarea nunţii fostului ei iubit. Georgina nu este sigură ce e mai rău: faptul că Seth se căsătoreşte cu o altă femeie sau că ea trebuie să colinde tot oraşul Seattle ca să probeze rochii de domnişoară de onoare…
Şi totuşi, adevărata ameninţare o reprezintă forţa misterioasă care-i bântuie gândurile şi încearcă să o ademenească pe un tărâm de dincolo.

Iar Georgina ştie că mai devreme sau mai târziu va fi prea slabă ca să i se mai poată împotrivi..

Richelle Mead este o autoare americană de urban fantasy, atât pentru adulţi, cât şi pentru adolescenţi. A urmat cursurile Universităţii din Michigan şi are un master în Religie comparată.
În 2007, a debutat cu două serii, una pentru adulţi, Georgina Kincaid (Taine de sucub reprezentând al cincilea volum, după Tristeţi de sucub, Nopţi de sucub, Vise de sucub şi Patimi de sucub), iar cealaltă pentru tineri, Academia Vampirilor, din care Editura Leda a publicat deja toate cele şase volume. În anul următor, a lansat cea de-a treia serie de autor, Dark Swan. Succesul rapid al cărţilor ei i-a impus un ritm alert de publicare, până în prezent având în portofoliu nu mai puţin de şaisprezece titluri din cele trei serii menţionate şi ocupând poziţii de top în New York Times Bestseller List.

Cartea "Taine de sucub. Seria Georgina Kincaid volumul V" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Richelle Mead si a fost publicata de editura Corint Junior. Se poate cumpara cartea Taine de sucub. Seria Georgina Kincaid volumul V prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Taine de sucub. Seria Georgina Kincaid volumul V" este de 39.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-102-425-7
Pagini: 384
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Taine de sucub. Seria Georgina Kincaid volumul V

Produse similare si recomandari

Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Taine de sucub. Seria Georgina Kincaid volumul V. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Richelle Mead

Georgina Kincaid

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter