Taine de sucub : Seria Georgina Kincaid. Volumul 5

Taine de sucub : Seria Georgina Kincaid. Volumul 5

Editura Leda
39,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 5 din seria Georgina Kincaid

Recenzie Taine de sucub : Seria Georgina Kincaid. Volumul 5

...M-am pregatit din nou in noaptea aia, dar nu avea nimic de-a face cu teama de-a ma trezi ca sar de la balcon sau in Puget Sound. Eram furioasa, pe Simone pentru ca ii facuse avansuri lui Seth si Roman ca ma lasase balta. Cand m-am trezit dimineata, m-a linistit gandul ca nu aveam nevoie de Roman sa o infrunt pe Simone. Puteam face si singura chestia asta. Desigur, erau ceva complicatii, si prima era ca nu stiam unde se afla Simone. Probabil ca hotelul la care statea era locul de pornire cel mai logic, desi majoritatea sucubilor, chiar si unul fara sare si piper ca ea, nu si-ar fi petrecut prea mult timp acolo... - fragment

Cartea "Taine de sucub" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Richelle Mead si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea Taine de sucub prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Taine de sucub" este de 39.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-102-425-7
Pagini: 378
Format: 13,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Taine de sucub : Seria Georgina Kincaid. Volumul 5

Produse similare si recomandari

Trai de vrajitor
Diana Wynne Jones
22.99 RON
Goosembumps - Plaja bintuita
R. L. Stine
19.99 RON
Cele noua vieti ale lui christopher Chant
Diana Wynne Jones
22.99 RON
Magicienii sortitori vol. I Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
37.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Taine de sucub : Seria Georgina Kincaid. Volumul 5. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Richelle Mead

Richelle Mead a publicat inca 13 carti prezente in libraria noastra, Academia vampirilor. Volumul 1, Atingerea umbrei : Academia vampirilor 3, Initierea : Academia Vampirilor 2, Limitele spiritului : Academia Vampirilor 5, Nopti de sucub. Seria Georgina Kincaid volumul II, Patimi de sucub. Seria Georgina Kincaid volumul IV, Sacrificu final : Academia vampirilor. Volumul 6, Tristeti de sucub. Seria Georgina Kincaid volumul I, Vise de sucub. Seria Georgina Kincaid volumul III, Colectia Academia Vampirilor, FROSTBITE (VAMPIRE ACADEMY), Juramant de sange : Academia vampirilor 4, Taine de sucub. Seria Georgina Kincaid volumul V, dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Georgina Kincaid

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter