Taina inchizitorului Eymerich

Taina inchizitorului Eymerich

Editura All
19,89 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Taina inchizitorului Eymerich

"Eymerich înţelese că acum şi fratele Lorenzo avea; îndoieli asupra identităţii lui. Cu toată precauţia luij| necunoaşterea acelor locuri era evidentă şi, de altfel, era| normal..." Continuare...

"Spre imensa surprindere a lui Eymerich, când Ughe' îl văzu pe inchizitor venind, nu se arătă deloc duş nos. Ba chiar un zâmbet larg îi însenină chip ştrengăresc,..." Continuare...

Cartea "Taina inchizitorului Eymerich" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman istoric si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Valerio Evangelisti si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Taina inchizitorului Eymerich prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Taina inchizitorului Eymerich" este de 19.89 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Taina inchizitorului Eymerich

Produse similare si recomandari

Nero. Domnia antihristului
Max Gallo
24.99 RON
Indiferentii
Alberto Moravia
24.90 RON
Regina Victoria
Lytton Strachey
29.98 RON
Ultima legiune
Valerio Massimo Manfredi
24.90 RON
Castelul palarierului
A.J. Cronin
34.00 RON
Resistance.Razboiul nostru
Agnes Humbert
39.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Taina inchizitorului Eymerich. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Valerio Evangelisti

Pe langa "Taina inchizitorului Eymerich", autorul Valerio Evangelisti a publicat si Zgarda de foc, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter