Taina contesei

Taina contesei

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Taina contesei

Un adevărat maestru al senzualitătii, Rafael Whitbourne, duce de Candover, si-a căpătat reputatia de cuceritor în budoarele elegante ale aristocratelor din Anglia, fără însă să-si dăruiască vreodată inima sau mâna.

Pe neasteptate, o misiune vitală pentru un prieten îl duce la Paris, unde trebuie să colaboreze cu contesa Magda Janos, „cea mai frumoasă spioană din Europa”. Spre uluirea lui, fermecătoarea femeie nu este deloc o contesă adevărată, ci prostituata care l-a trădat cu multi ani în urmă – singura femeie pe care a iubit-o cu adevărat si, totodată, singura pe care a urât-o din toată inima.

Margot Ashton, cum cunoscută de toată lumea bună drept contesa Janos, nu-si doreste decât să uite trecutul dureros si pe bărbatul care, cu cruzime, a nedreptatit-o.

Pe fundalul intrigilor si al comploturilor care pot arunca un continent în război, povestea de dragoste si ură dintre cei doi îsi găseste deznodământul pasional.

Cartea "Taina contesei" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Mary Jo Putney si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Taina contesei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Taina contesei" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iulie 2012
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: mary jo putney , tainca contesei

Pret Taina contesei

Produse similare si recomandari

Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Taina contesei
Mary Jo Putney
19.90 RON
Dansul pasiunii
Mary Jo Putney
19.90 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Taina contesei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mary Jo Putney

Mary Jo Putney a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, O iubire imposibila. Volumul II, Compromisul inimii, Compromisul inimii, Dansul pasiunii, O iubire imposibila. Volumul I, O noua viata, Pasiune si onoare, Umbrele trecutului, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter