Sus cortina

Sus cortina

Editura RAO
19,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 12 din seria Pantofiorii roz

Recenzie Sus cortina

Odată plecată madame Olenska, Academia e cu sufletul la gură: este aşteptat noul director. Şi când, în sfârşit, soseşte, e ca şi cum ar lua-o cu toţii de la capăt: trebuie să se cunoască, să arate cât sunt de buni, în vederea unui spectacol complicat, de la cap la coadă în balerini cu poante, pentru Zoe şi colegele ei. A venit şi un băiat nou, între timp: se numeşte Rocco, e exotic şi drăguţ. Zoe simte că se va întâmpla ceva cu el...

Cartea "Sus cortina" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Literatura si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Beatrice Masini si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Sus cortina prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Sus cortina" este de 19.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: decembrie 2011
ISBN: 9786068255743
Pagini: 144
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Sus cortina

Produse similare si recomandari

Cronicari munteni
Univers Enciclopedic
33.66 RON
Comoara marelui sultan
Sebastiano Ruiz Mignone
21.99 RON
Taramul invizibil. Oksa Pollock Volumul I
Anne Plichota, Cendrine Wolf
29.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Sus cortina. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Beatrice Masini

Beatrice Masini a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, Noutati mari la Academie, Un balet de neuitat, Ce temperament! : (vol.2 - Pantofiorii roz), In pasi de dans : (vol.1 - Pantofiorii roz), Pe poante : (vol. 4 - Pantofiorii roz), Prieteni vechi si noi : (vol. 3 - Pantofiorii roz), Scoala din Londra, Un tutu in plus, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Pantofiorii roz

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter