Surogat [poerezii]

Surogat [poerezii]

22,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Surogat [poerezii]

"Printre constantele volumului de debut al lui Grad (nume predestinat pentru un matematician-poet, pe care îl şi previzualizezi cu echerul, compasul şi ruleta) amintim sentimentul antireligios al fiinţei, psihologia pribeagului, pentru care România se întunecă şi se subţiază ca un coşmar sau ca un paradis devastat, şi influenţa media, ce distorsionează profunzimile, aruncându-ne într-un Unterwelt cu umbre reci, elefanţi, balene şi zâmbăreţi care radiază precum un Joker undeva în colţul conştiinţei noastre.

Aceste trei dimensiuni ne duc în zona punk, unde neoavangardismul şi anarhismul îşi dau profunda lor măsură, pentru a evidenţia epistema rezistenţei. O rezistenţă complice, îmbibată cu auto-ironie, concizie şi talent combinatoric.

Nu doar prin delimitarea sa generaţionistă (Grad debutează târziu, cu peste o sută de poeme publicate prin revistele online şi nu numai la activ, ieşind prin originalitate şi inventivitate din curba gaussiană a douămiiştilor), încercarea tânărului matematician, care activează ca cercetător la Universitatea Tehnică din Chemnitz seamănă cu un excurs în teoria jocurilor, amintind de Carroll sau Barbu; mai mult, i s-ar potrivi eticheta de poezie post-grunge, pentru că ritmul şi noise-ul de fundal par a da glas siluetei outsider-ului, care asemenea Cassandrei, intonează şi ce nu vrei să auzi, activând într-un univers improbabil, din Sheol-ul ce musteşte de sub fundamentele civilizaţiei." - Ștefan Bolea

Cartea "Surogat [poerezii]" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Sorin-Mihai Grad si a fost publicata de editura Herg Benet Publishers. Se poate cumpara cartea Surogat [poerezii] prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Surogat [poerezii]" este de 22 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-606-92491-0-9
Pagini: 112
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Surogat [poerezii]

Produse similare si recomandari

Amantii
Ion Pitoiu-Dragomir
22.54 RON
Deania neagra
Alexandru Petria
24.00 RON
Ioan Slavici. Opere. Volumul VII
Ioan Slavici
68.67 RON
De ce iubim femeile (audiobook)
Mircea Cartarescu
30.00 RON
Momente. Schite
Ion Luca Caragiale
12.00 RON
Un port la rasarit (BPT)
Radu Tudoran
13.90 RON
Versuri
Ion Minulescu
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Surogat [poerezii]. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sorin-Mihai Grad

Deocamdata in afara de "Surogat [poerezii]", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Sorin-Mihai Grad.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter