Suplimentele nutritive si miraculoasa coenzima Q10

Suplimentele nutritive si miraculoasa coenzima Q10

5,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Suplimentele nutritive si miraculoasa coenzima Q10

Ai ajuns la concluzia ca alimentatia ta e mai degraba haotica decat bine gandita? Te simti obosit cand n-ai avea de ce? Te ingrijoreza starea ta de sanatate? Crezi ca iti lipseste vitamina A, B, C... S-ar putea sa nu stai prea bine nici cu magneziul, calciul, cromul sau seleniul. Vrei sa remediezi situatia cat mai degraba si apelezi la suplimentele nutritive. Afla mai inainte de toate ce trebuie sa stii despre ele! Si descopera, impreuna cu noi, miraculoasa coenzima Q10. Ai auzit ca ar fi ingredientul unor creme pentru frumusete si atata tot. Iti aduce insa sanatate! Citeste cartea noastra! Gasesti combinatia ideala pentru tine!

Cartea "Suplimentele nutritive si miraculoasa coenzima Q10" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Sanatate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Cleopatra Lorintiu si a fost publicata de editura Cartea de Buzunar. Se poate cumpara cartea Suplimentele nutritive si miraculoasa coenzima Q10 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Suplimentele nutritive si miraculoasa coenzima Q10" este de 5.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Suplimentele nutritive si miraculoasa coenzima Q10

Produse similare si recomandari

Pilates
Matthew Aldrich
24.96 RON
Diabetul zaharat
Leonid Gheorghiev
5.90 RON
Ce mananca un copil istet
Patrick Holford, Fiona McDonald Joyce
29.90 RON
Farmacia din gradina. Volumul I
Radu Stoianov
5.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Suplimentele nutritive si miraculoasa coenzima Q10. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Cleopatra Lorintiu

Deocamdata in afara de "Suplimentele nutritive si miraculoasa coenzima Q10", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Cleopatra Lorintiu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter