Supernanny. Sfaturi practice si eficiente pentru educarea copilului

Supernanny. Sfaturi practice si eficiente pentru educarea copilului

39,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Supernanny. Sfaturi practice si eficiente pentru educarea copilului

De la prezentatoarea emisiunii originale difuzata in peste 50 de tari

„Scrisă de o bonă cu experientă în domeniul cresterii si îngrijirii copiilor mai mici de sase ani, Supernanny vine cu o serie de solutii practice, care chiar functionează.

Un element important continut în această carte îl reprezintă explicarea în cuvinte simple, pe întelesul tuturor, a etapelor de dezvoltare a copilului, specifice fiecărei vârste. Autoarea ne arată la ce să ne asteptăm încă din momentul aparitiei bebelusului si mai ales cum să ne pregătim pentru a gestiona momentele de criză.

Prezentarea celor zece reguli-cheie, bazate pe observatia din interactiunea zilnică cu copiii, confirmă aplicabilitatea unor teorii psihologice si educationale. Adică avem solutiile la îndemână, rămâne alegerea noastră să le aplicăm.

Si, dacă tot facem educatie, este de dorit să o facem în mod constient. Cu sigurantă, după ce parcurgi această carte vei cunoaste acele metode care te ajută să faci diferenta dintre educatie si dresaj.“ - Mirela Horumba, psiholog

Cartea "Supernanny. Sfaturi practice si eficiente pentru educarea copilului" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Familie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Jo Frost si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Supernanny. Sfaturi practice si eficiente pentru educarea copilului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Supernanny. Sfaturi practice si eficiente pentru educarea copilului" este de 39.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 9786066005852
Pagini: 224
Format: 18 x 22 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Supernanny. Sfaturi practice si eficiente pentru educarea copilului

Produse similare si recomandari

Cartea tatilor
Alexia Cinzeaca
5.90 RON
Mami, eu cresc! Tu ce faci!
Mihaela Dragan
5.90 RON
Cluburi pentru copii
Vera Secrieriu
5.00 RON
Cum s-a facut de nu mi-am batut copilul
Carmen Musat-Coman
15.00 RON
De-a lungul timpului... dupa nastere
Echipa de ingrijire perinatala Saint-Justine
8.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Supernanny. Sfaturi practice si eficiente pentru educarea copilului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jo Frost

Deocamdata in afara de "Supernanny. Sfaturi practice si eficiente pentru educarea copilului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Jo Frost.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter