Supe si ciorbe : 77 de retete mai vechi si mai noi

Supe si ciorbe : 77 de retete mai vechi si mai noi

29,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Gastronomica

Recenzie Supe si ciorbe : 77 de retete mai vechi si mai noi

Supă-cremă de roşii cu vin, supă franţuzească de ceapă, minestrone, supă italiană de scoici cu roşii, ciorbă asiatică iute-acrişoară, dar şi ciorbă cu perişoare de peşte, ciorbă de potroace, borş de miel cu verdeţuri, ciorbă de pui a la grec sau ciorbă de burtă – iată doar câteva dintre cele 77 de reţete pe care cititorul le va găsi în volumul „Supe şi Ciorbe”.

Sunt atât reţete tradiţionale româneşti, la care se adaugă reţete celebre în lume, care nu puteau lipsi, cât şi multe idei noi pentru „ciorbarul” român, unele insolite chiar. Ba există chiar şi un capitol dedicat supelor reci din fructe, delicioase ca desert, dar şi ca aperitiv răcoritor şi savuros. Cu alte cuvinte, o carte pe care merită să o ai la îndemână în bucătărie.

"Ciorbă italiană de roşii cu carne şi paste 40min 500 g came de vită tocată 3 linguri ulei 2 ardei graşi roşii măricei 1 morcov mare 1 ceapă mare 2 căţei de usturoi mari 5 căni apă..." Continuare...

"Ciorbă de pui â la grec 40 min 1 pui fără piept 1 ceapă mare 1 ardei gras mare 2 morcovi medii 2-3 roşii mari, bine coapte 1 păstârnac 1 rădăcină pătrunjel 2 ouă 2..." Continuare...

Cartea "Supe si ciorbe" a fost publicata in categoria Arta culinara / Supe si ciorbe si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Ioana Radovici si a fost publicata de editura House of Guides. Se poate cumpara cartea Supe si ciorbe prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Supe si ciorbe" este de 29.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8403-09-0
Pagini: 134
Format: 14,5 x 19 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Supe si ciorbe : 77 de retete mai vechi si mai noi

Produse similare si recomandari

Supe si tocanite
62.91 RON
333 supe, ciorbe, borsuri
Mircea Georgescu
9.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Supe si ciorbe : 77 de retete mai vechi si mai noi. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ioana Radovici

Deocamdata in afara de "Supe si ciorbe : 77 de retete mai vechi si mai noi", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ioana Radovici.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter